Fitbit Charge 4 - Special Ed. - Granite Reflective Woven/Black

Beställ Fitbit Charge 4 - Special Ed. - Granite Reflective Woven/Black på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Fitbit Charge 4 - Special Ed. - Granite Reflective Woven/Black inom kategorin Aktivitetsarmband Pulsklocka.

Produktinformation

Charge 4 Special EditionFitbit Charge 4 Special Edition kommer med ett snyggt, reflekterande, vävt armband plus ett klassiskt i black så att du kan anpassa stilen.Med Fitbit Charge 4 kan du nå hur långt som helst. Ett snyggt, vattentåligt träningsarmband packat med funktioner som ger dig bättre koll på din träning och din kropp - inbyggd GPS, Active Zone Minutes, nyaträningslägen och sömnregistrering.Med Fitbit Pay och upp till 7 dagars batteritid får du mer frihet på språng och mer inspiration för att nå dina träningsmål.**Vattentålig ned till 50 m; Batteritid upp till 5 timmar med GPS–varierar efter användning och andra faktorerFunktioner •Inbyggd GPS •Active Zone Minutes •Pulsmätning dygnet runt •Registrering av lätt-, djup- och REM-sömn* •Upp till 7 dagars batteritid**Vilopuls.

Bär Fitbit Charge 4 dygnet runt för att registrera vilopuls, följa pulstrender över tid och ha koll på dina framsteg i träning och hälsa.Pulszoner. Se statistik i realtid på skärmen under träning.

Du ser direkt om du är i zonen Fettförbränning, Kondition eller Peak och kan justera intensiteten för att nå dina mål.Karta över träningsintensitet- Endast i Appen. Efter en utomhusträning ser du en karta över träningsintensitet i Fitbit-appen och får reda på vilka pulszoner du befunnit dig i och när under passet.Målbaserade Träningslägen.

Aktivera träningsläget under dina olika favoritpass och ställ in ett mål för vart och ett av dem och se framstegen du gör i realtid på skärmen.Vattentålig ned till 50M. Designad för livet och vattentålig ned till 50 m – Charge 4 registrerar automatiskt simträning och kan bäras både i duschen och i poolen.Guidade Andningsövningar.

Ägna några minuter åt mindfulness – följ den guidade andningsövningen på skärmen som baseras på din puls.Lång Batteritid. Med en batteritid på upp till 7 dagar – och upp till 5 timmar när GPS används – ser Charge 4 till att du kan göra mer och ladda mindre.

(Varierar efter användning och andra faktorer)Sömnstadier och betyg. Charge 4 registrerar tiden i sömnstadierna lätt, djup och REM och ger dig ett Sömnbetyg i Fitbit-appen så att du bättre förstår din sömnkvalitet och kan förbättra den om det behövs.Sovläge.

Sov utan onödiga avbrott med sovläget som tystar alla mobilaviseringar och blockerar skärmen från att sättas igång. Ställ in ett schema i appen som aktiverar sovläget automatiskt.Stör EJ läge.

Använd Stör ej-läget när du vill tysta samtals-, meddelande-, kalender- och appaviseringar under dagen.Registrera all daglig aktivitet. Fitbit Charge 4 registrerar din dagliga aktivitet såsom steg, sträcka, aktiva minuter och kaloriförbränning så att du kan följa hur varje del av din dag tar dig närmare dina mål.Kvinnohälsa.

Kvinnor kan lära känna sina kroppar på en helt ny nivå genom att använda Fitbit Charge 4 tillsammans med Fitbit-appen för att registrera mens, symtom, ha koll på ägglossning och mer därtill.Daglig Översikt. Se all statistik för dagen på ett och samma ställe med en daglig översikt som visar steg, kaloriförbränning, sömn, puls och mer därtill.Appar och Aviseringar.

Häng med i allt som händer med samtals-, meddelande-, kalender- och appaviseringar från mobilen och nå behändiga appar som Väder och Timer samt skicka snabbsvar på meddelanden (endast Android). Tillgängligt när mobilen är i närheten.Intuitiv Pekskärm.

Med Fitbit Charge 4 är det lättare att se din statistik i solljus, på natten eller när som helst tack vare en stor pekskärm och bakgrundsbelyst display som anpassar sig efter omgivningens ljusförhållanden.Trådlös synkning. Fitbit Charge 4 synkar automatiskt med iOS- och Android-enheter så att du kan se statistik, trender och framsteg i Fitbit-appen.Översikt i mobilappen.

Ställ in mål, registrera framsteg och få en mer övergripande bild av din träning och hälsa – från närings- och vätskeintag till träning och sömn – allt i översikten i Fitbit-appen.Spotify. Med Spotify-appen kan du styra favoritmusiken, gilla favoritbitarna och hitta spellistor och poddar – direkt från .

Aktivitetsarmband Pulsklocka från andra varumärken

Upp till 50% rabatt
Fitbit Luxe / Classic Band/Black - Large

Aktivitetsarmband Pulsklocka från Fitbit

Se produkter inom Aktivitetsarmband Pulsklocka från Fitbit.
Upp till 61% rabatt
Garmin Vivofit JR2 - Avengers

Aktivitetsarmband Pulsklocka från GARMIN

Utforska allt inom Aktivitetsarmband Pulsklocka från GARMIN.
Huawei Band 8 - Black

Aktivitetsarmband Pulsklocka från Huawei

Missa inga bra priser på Aktivitetsarmband Pulsklocka från Huawei.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Aktiv24.se 2023