Sidan innehåller annonslänkar

Kraftmark Line - R2.101 Chest/Shoulder Press, Styrkemaskiner - Axlar

Jämför produkt Kraftmark Line - R2.101 Chest/Shoulder Press, Styrkemaskiner - Axlar online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kraftmark Line - R2.101 Chest/Shoulder Press, Styrkemaskiner - Axlar i kategorin Axlar här hos oss.

Produktinformation

Viktstapelfunktion för träning av bröst- och axelmuskler En perfekt lösning för att spara utrymme i mindre ytor Lutande bröst och axelpress Tre greppalternativ och justerbara handtag gör att du kan träna i olika rörelser Armarnas vinkel ingriper i mitten av bröstmusklerna Utmärkt biomekanisk rörelse Enheten är bekväm och övningen är enkel och säker Ergonomiska, mjuka och hållbara handtag Pulverlackerad ram - motståndskraftig mot korrosion och mekanisk skada Stabil konstruktion av hållbara och tjocka profiler Solid, bekväm klädsel gjord av dubbelskiktad foam täckt med högkvalitativt syntetiskt läder Läsbara grafiska informationstavlor Universell stack tornhöjd L x B x H 1985 x 1356 x 1676 mm Totalvikt 225 kg Viktstapel 68 kg .

Se gärna också

FitNord Diamond Lateral Raise, Styrkemaskin Axlar -10%

FitNord Diamond Axelmaskin med viktmagasin är en väldigt robust maskin som är speciellt utformad för professionell användning. Diamond Axelmaskin är särskilt lämplig för kommersionella gymmen, men också för kollektiven och företagen. Diamond Axelmaskin innehåller viktmagasin på 100 kilo, vid behov av större viktmagasin, vänligen kontakta vår kundtjänst. Diamond-produkterna är utrustade med en användarvänlig repkalkylator och timer, vilket gör det enkelt att helt koncentrera på träningspasset och fokusera till exempel på andning när man inte själv behöver räkna repetitioner. Bearbetning av Diamond-serien och strömlinjeformad design av träningsredskap är klassisk, och sålunda förblir ett gym möblerat med produkterna i Diamond-serien trivsamt och funktionellt i många år! Svartgrå färg passar ihop med alla inredningsstilar. I linje med Diamond-seriens värden beaktas ren prestanda i produktutvecklingen och en iögonfallnade helhet som tål användning. Motståndet kan enkelt justeras utan att man behöver resa sig från apparaten. Garanti Användning i hemmiljö - Företagsgym, hotell, bostadsrättsföreningar, skolor, institutioner, idrottsföreningar och liknande 6 månaders garanti 5 års garanti på huvudramen

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Philips Hue

Philips Hue från Philips

Se alla produkter
SSD

SSD från Corsair

Se alla produkter
Dammsugare  Rengöring

Dammsugare Rengöring från Roborock

Se alla produkter
Power rack

Power rack från Thor Fitness

Se alla produkter