Sidan innehåller annonslänkar

Kraftmark Balansplatta, Balansbräda

Beställ Kraftmark Balansplatta, Balansbräda på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kraftmark Balansplatta, Balansbräda inom kategorin Balansbrädor.

Produktinformation

Kraftmarks Balance ball eller bosuboll som den också kallas är mångsidig träningsprodukt på grund av sin unika form. Balansbollen kan användas till en mängd olika balans, rehab och styrkeövningar.

Bollen är delad på mitten vilket gör att den går att använda på båda sidor. Diameter 63 cm Höjd 20 cm Pump ingår .

Se gärna också

Bosu Bt Sport Blue 50 cm, Balansbräda -10%

Den snygga, kompakta konstruktionen av BOSU Sport 50cm Balance Trainer möjliggör enkel transport och lagring, snabb positionering för alla typer av träning. Den nya, omformade BOSU® Sport 50cm Balance Trainer, en mindre version av den ursprungliga BOSU® Balance Trainer (65cm) , är konstruerad med samma kant och bas stil. Den eleganta, kompakta designen av BOSU® Sport 50cm Balance Trainer möjliggör enkel transport och lagring, snabb positionering för alla typer av träning och är idealisk för fitnessentusiaster och idrottare i alla åldrar. Den mindre storleken erbjuder en mängd olika inställningar för konfiguration, inställning och träning. Mått 50 cm i diameter Beställningsvara cirka 1-2 veckors leveranstid.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Brädspel

Brädspel från Kosmos

Se alla produkter
Hälsa

Hälsa från ALWERO

Se alla produkter
Birthday Shorts

Birthday Shorts från Gorilla Wear

Se alla produkter
Pi-kort

Pi-kort från Raspberry Pi Foundation

Se alla produkter