Sidan innehåller annonslänkar

Kraftmark Battlerope Cordura Svart, Battle ropes

Beställ Kraftmark Battlerope Cordura Svart, Battle ropes på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kraftmark Battlerope Cordura Svart, Battle ropes inom kategorin Battle ropes.

Produktinformation

Kraftmarks battlerope är klätt i svart slitstarkt corduratyg för att utstå friktion mot golv. Ändarna i gummi håller repet för att inte tvinna upp sig samt ger ett bättre grepp i händerna.

Se gärna också

vidaXL Klätterrep 12 m polyester svart, Battle ropes -25%

Förbättra din fysik med vårt klätterrep. Repet är tillverkat av tätt vävd polyester vilket gör det hållbart och användarvänligt. Träningsrepet är dessutom utrustat med handtag som ger dig ett säkert grepp när du tränar. Repet är multifunktionellt; bränn kalorier, bygg muskler, träna styrka och kardiovaskulär uthållighet genom ett komplett träningspass. Repet är 12 meter långt. Skaffa ett perfekt tillbehör för att ta din träning till en ny nivå! Färg: Svart Material: 100% Polyester Replängd: 12 m Repdiameter: 3,5 cm Vikt: 7,5 kg Med handtag för extra komfort

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Hälsa

Hälsa från SWEDISH POSTURE

Se alla produkter
Padelskor Junior

Padelskor Junior från Asics

Se alla produkter
Mat  Dryck

Mat Dryck från YOGI TEA

Se alla produkter
Enkortsdator

Enkortsdator från OKdo

Se alla produkter