Sidan innehåller annonslänkar

Kraftmark Line - Squat Rack, Styrkemaskiner - Ben

Jämför produkt Kraftmark Line - Squat Rack, Styrkemaskiner - Ben online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kraftmark Line - Squat Rack, Styrkemaskiner - Ben i kategorin Ben här hos oss.

Produktinformation

Kraftmark Line - Squat Rack En ställning som behövs i varje gym som möjliggör träning av skivstång. Solid svetsad konstruktion, skyddsräcken och handtagen på flera nivåer som skivstången vilar på, garanterar komfort och fullständig säkerhet under träning med maximal belastning.

Pulverlackerad ram - motståndskraftig mot korrosion och mekanisk skada. Stabil och stark konstruktion av hållbara profiler.

Specifikation L x B x H 116.5 x 164 x 173.5 cm Vikt 75 kg Max. vikt 300 kg .

Se gärna också

Finnlo Maximum Seated Leg Ext. / Curl, Styrkemaskin Ben -22%

FINNLO MAXIMUM Dual Station Leg Extension/Curl har en unik Dual-funktion som gör att du utföra olika benövningar. Benspark och benböj har förbättrats ytterligare vilket höjer kvaliteten på din benträning rejält. Klassisk benspark – gymma med toppkvalitet Bensparken är en grundläggande och mycket populär övning på gymmet. Här kan du träna lårmuskelns fyra huvuden isolerat för en effektiv och målinriktad uppbyggnad av lårmuskulaturen. Effektiv benböj för trimmade lår Sittande benböj är ett effektivt sätt att träna lårets baksida. Om övningen utförs i kombination med benspark märker du snabbt resultat i form av större och mer väldefinierade benmuskler. Två separata viktblock för en balanserad styrketräning Viktbelastningen hos Dual Station INSPIRE Leg Extension/Curl skapas av två oberoende viktblock (2 x 50 kg), som garanterar en balanserad styrketräning där den starkare kroppssidan inte tar över arbetet från den svagare. För en snygg och vältränad kropp! Modern design i sportig form INSPIRE Dual Station Leg Extension/Curl har en sportig och modern design. Konstruktionen är både stilren och robust och lovar hållbarhet och kvalitet. Garanti Användning i hemmiljö 3 års garanti* 3 års reklamationsrätt mot ursprungliga fel Företagsgym, hotell, bostadsrättsföreningar, skolor, institutioner, idrottsföreningar och liknande 2 års garanti *Samtliga Finnlo-produkter omfattas av en garanti på tre år. Dock har produkterna delar som är så kallade förslitningsdelar – dessa har en garantitid på 6 månader från och med inköpsdatumet. Vilka delar som räknas som förslitningsdelar är markerade i manualens reservdelslista med en stjärna framför reservdelen.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Rig Kraftmark

Rig Kraftmark från Kraftmark

Se alla produkter
Cykellås

Cykellås från Kryptonite

Se alla produkter
Trainers

Trainers från Tacx

Se alla produkter
Skönhet

Skönhet från FOAMIE

Se alla produkter