Sidan innehåller annonslänkar

Kraftmark Line Pl - Supine Press, Styrkemaskiner - Bröst

Beställ Kraftmark Line Pl - Supine Press, Styrkemaskiner - Bröst på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kraftmark Line Pl - Supine Press, Styrkemaskiner - Bröst inom kategorin Bröst.

Produktinformation

Kraftmark Line PL - Supine Press Tack vare sin ergonomiska design är maskinen bekväm och träningen - enkel och säker. Justering av ryggstödets lutningsvinkel och sitthöjd.

Pulverlackerad ram - motståndskraftig mot korrosion och mekanisk skada. Stabil och stark konstruktion av hållbara profiler.

Klädsel med dubbla lager foam täckt med syntetiskt läder av hög kvalitet. Specifikation L x B x H 181 x 168 x 170.5 cm Vikt 110 kg Max.

Se gärna också

Impulse Lateral Raise IT9524, Styrkemaskin Bröst -10%

IT9524 är en maskin som huvudsakligen tränar muskulatur i axlar och nacke. Ramverket på IT95 är tillverkat i 3 mm stål. Samtliga delar på ramen är pulverlackerat i dubbla lager och även ytbehandlad för att ge ökad motståndskraft mot svettangrepp. Vajern är specialtillverkad i USA och genomgår belastningstest med mer än 250 000 repetitioner. Remhjulen är svarvade för mindre feltolerans. Samtliga lager är av Taiwanesiska högkvalitetslager. Denna maskin är enkel att kliva in i och det går att justera sitsen medan man sitter på maskinen. Handtagen är ergonomiskt utformade och klädda med slitstarkt TPU-grepp. Dynorna är sydda med dubbla sömmar och har en skyddande skiva på baksidan. Sitsen är justerbar i vertikalt läge vilket gör det möjligt att anpassa efter längd på den som tränar. Viktmagasinet består av totalt 133 kg och är tillverkat av 19 mm massiva stålplattor. På toppen av det kraftiga viktmagasinet så finns det en mikrovikt på 2,25 kg för finjustering av belastning. Denna vikt möjliggör även lättare träning som exempelvis vid rehabträning. Maskinen går att specialbeställa med andra färger på sittdynor och med lättare viktmagasin. Garanti Företagsgym, hotell, bostadsrättsföreningar, skolor, institutioner, idrottsföreningar och liknande Ja. Ram – livstid

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Bröst

Snabbfilter
Sortera

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Nintendo Switch handkontroller

Nintendo Switch handkontroller från Nintendo

Se alla produkter
FM-radio

FM-radio från Sangean

Se alla produkter
Chassi

Chassi från Montech

Se alla produkter
WIZ smarta hem

WIZ smarta hem från WiZ

Se alla produkter