Knog Belysningsset Plus Twinpack Svart

Jämför produkt Knog Belysningsset Plus Twinpack Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Knog Belysningsset Plus Twinpack Svart i kategorin Cykelbelysning här hos oss.

Produktinformation

Här Twinpack; paket med en fram- och en bakbelysning. Förmodligen hösten 2018s verkliga storsäljare och smartaste belysning! Den är lätt, den är uppladdningsbar, den lyser starkt, den är prisvärd och den går sjutton att fästa överallt och då även att använda till ALLA typer av aktiviteter där du har nytta av att synas

Lampan har både ett integrerat clipsfäste, som du kan fästa på plagg och ryggsäckar mm, och ett separat magnetfäste för cykeln som suger fast lampan med ett "klick". Har inbyggd UBS-sticka och uppladdningsbart batteri - enkelt! Som om det inte vore nog, den lilla lampan har dessutom mage att lysa starkt med sina 40 (20 bak) lumens

Går att använda till cykling, löpning, promenader, barnvagnar, kläder mm. Clipsfäste integrerat.

Separat magnetfäste för cykel - går att fästa på sadelstolpe, styre, bak- eller framgaffel. Uppladdningsbart Lithium Polymer-batteri, via USB-port.

40 lumens, vitt sken. 20 lumens, rött sken.

Laddningstid 4 tim. Indikationsdiod stängs av när den är fulladdad.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Cykelvård

Cykelvård från Ridewrap

Se alla produkter
Skönhet

Skönhet från BRUNS

Se alla produkter
Crosstrainingställningar

Crosstrainingställningar från FitNord

Se alla produkter
Brädspel

Brädspel från Enigma

Se alla produkter