Sidan innehåller annonslänkar

Knog Ficklampa PWR Trekker 900L svart

Beställ Knog Ficklampa PWR Trekker 900L svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Knog Ficklampa PWR Trekker 900L svart inom kategorin Cykelbelysning.

Produktinformation

Den uppladdningsbara ficklampan Knog PWR Trekker Flashlight 900L ingår i Knog´s modulära PWR-system, vilket innebär att den har flera användningsområden. Den kan såklart användas som en vanlig ficklampa men den kan även användas som en power bank för att ladda andra prylar via USB (och du kan ladda dina enheter medan du använder ljuset) och du även kan skaffa ytterligare fästen för att montera den på cykelns styre, ram eller varför inte på hjälmen...

du väljer givetvis helt själv. Det här är en slimmad och extremt kraftfull lampa med en styrka på 900 lumen som har en elliptisk ljusbild för att ge dig en tydlig bild och en brinntid upp till 34 timmar i S.O.S-läget.

Den är föredömligt lätthanterlig och med en enkel vridrörelse så slår du på och stänger av ljuset samt även bläddrar dig igenom de olika ljuslägena. Den levereras med 5 förinställda ljuslägen, men du kan även ställa in det efter dina egna behov med appen Modemaker.

Du kan styra över både ljusstyrka, driftstider samt lägga till helt nya ljuslägen. Visst är det trist när batteriet helt plötsligt tar slut! Tack vare en tydlig batteriindikator med 4 lampor så slipper du råka ut för det med din nya PWR Trekker När alla 4 lampor lampor lyser = 100% laddning, när 2 lampor lyser = 50% laddning etc

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Magsafe-laddare

Magsafe-laddare från Nomadelic

Se alla produkter
Shorts herr

Shorts herr från Bullpadel

Se alla produkter
Tröja herr

Tröja herr från Wilson

Se alla produkter
Gummistövlar

Gummistövlar från Tretorn

Se alla produkter