Sidan innehåller annonslänkar

Knog Framlampa Blinder Road 400

Jämför produkt Knog Framlampa Blinder Road 400 online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Knog Framlampa Blinder Road 400 i kategorin Cykelbelysning här hos oss.

Produktinformation

Uppladdningsbara Knog Blinder Road 400 har avancerad optik med dubbla ljusstrålar som är designade för att projicera mer ljus på vägen framför dig, samtidigt som den gör det i en smidig, lätt och kompakt kostym. När dess prisbelönta föregångare introducerades för 10 år sedan så satte den en helt ny standard, som alla seriösa landsvägscyklisters mätt belysningar efter.

Genom att kombinera en design med låg vikt , optimerade ljusvinklar, kraftfull effekt och ett unikt monteringssystem så blev en omedelbar klassiker. Den nyligen uppdaterade Blinder Road 400 har alla plockat över de bästa egenskaperna, men har nu en kraftfull ljuseffekt på hela 400 lumen.

Modellen använder 2 lysdioder som var och en oberoende klarar av 250 Lumen effekt eller 400 Lumen när de används tillsammans. Den högklassiga LHS-optiken levererar en 12-graders ljusstråle, vilket är perfekt för lansvägscykling och andra typer av snabb cykling på jämna underlag.

RHS-optiken har däremot en 32-graders ljusstråle som är bäst lämpat för användning på lite mer avslappnade rundor eller under ojämna körförhållanden. Varje lysdiod har en mängd olika mönster och de fungerar oberoende av varandra.

Genom att använda en kombination av rem i silikon och en klämma i polykarbonat kan den anpassa sig till en rad olika konfigurationer som sitter på dagens landsvägscyklar. Inkluderar två avtagbara silikonremmar för styren med 22-28 mm och 29-35 mm i diameter.

Den är 100 % vattentät och är klassificierad enligt IP67, vilket innebär att du kan sänka din lampa på djup över 1 meter i över 30 minuter utan att skadas. Lampan laddas via dess inbyggd USB, vilket innebär att den inte kräver några extra kablar för att ladda från en USB-port samt att det inte behövs engångsbatterier.

När batteriet på din Blinder Road 400 börjar ta slut så kommer en röd lysdiod att tändas bredvid knappen. Denna ring blir grön när den är fulladdad och stängs av när den kopplas bort från strömkällan.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Switchat nätaggregat

Switchat nätaggregat från Mean Well

Se alla produkter
Power tower

Power tower från vidaXL

Se alla produkter
Effektmätare

Effektmätare från Stages

Se alla produkter
Trainers

Trainers från Wahoo

Se alla produkter