Sidan innehåller annonslänkar

Knog Framlampa Plug

Beställ Knog Framlampa Plug på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Knog Framlampa Plug inom kategorin Cykelbelysning.

Produktinformation

Framlampa Knog Plug är inspirerad av Knogs rötter och är precis som sitt lilla syskon Plug övergjuten med soft touch TPU (ett gummiliknande material). Den producerar 250 lumen och är fullsmetad med innovativa detaljer som slimmad indikator, utskärningar i den främre ljuskroppen för förbättrad sidosikt och som alla cykellampor från Knog så är den uppladdningsbar via USB.

Designad för att fungera tillsammans med alla typer av cyklar, allt från pendlare till landsvägscyklar, levereras den med två silikonband för att fästa på styret (22-27 mm & 27-32 mm). Utskärningar i sidan av resulterar i förbättrad sidosikt och med tanke på att 78 % av olyckorna med bilar sker på grund av att de inte ser cykeln i korsningarna så är all ytterligare sikt från sidan otroligt viktig.

En stor knapp säkerställer enkel användning och ser till att användaren kan tända och släcka ljuset med lätthet, även om man bär handskar. Uppladdningen sker via mikro-USB porten som är bekvämt placerad bakom den stora bakre knappen.

Med hjälp av en mikro-USB-kabel (medföljer ej) kan du sedan enkelt ladda den från valfri USB-port. Mått 43mm x 33mm x 75mm Vikt 65 gram Uppladdning 2.5 timmar Ljusstyrka 250 Lumen Fem olika ljuslägen att välja på - brinntider Eco-Flash - 240 timmar Flash - 16 timmar Pulse - 4.5 timmar Medium - 3.5 timmar Max - 1.5 timmar .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Träningsbälte

Träningsbälte från Gymstick

Se alla produkter
Chin up bar  Chins rack

Chin up bar Chins rack från Gorilla Sports

Se alla produkter
Massagekudde

Massagekudde från vidaXL

Se alla produkter
Skyddsskor

Skyddsskor från Stihl

Se alla produkter