Sidan innehåller annonslänkar

Knog Pwr Bar-To-Frame Extension Svart

Beställ Knog Pwr Bar-To-Frame Extension Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Knog Pwr Bar-To-Frame Extension Svart inom kategorin Cykelbelysning.

Produktinformation

Knog PWR Bar-To-Frame Extension Mount är avsett för att fästa PWR Lighthead på styret (via Tri-prong Side Mount eller PWR Brakeboss extension mount) och för att fästa din PWR Bank på ramen med det inkluderade Frame Mount. Rekommenderas för att spara utrymme på styret för din PWR Trail eller din PWR Mountain.

Se gärna också

Cateye Lampset CatEye Sync Core / Sync Kinetic -7%

Detta smarta lampset består av CatEye Sync Core och CatEye Sync Kinetic . Genom en knapptryckning på framlampan styr du båda lamporna genom trådlös teknik. Du kan också styra båda lamporna via din mobiltelefon! Framlampan ger dig grym synlighet och baklampan fungerar även som bromsljus. Vad mer kan man önska? Testrapport - CatEye Sync Core En supersnygg designad lampa med grym känsla och högsta byggkvalitet. Det här är lampan för dig som älskar att styra allt från din mobil. Ljuset är kraftigt vitt och den lyser upp vägen 50 meter framför dig. För 500 lumen är det ganska lite. Du betalar också lite extra för att kunna stänga av framlampa och baklampa samtidigt. Har du många barn och många lampor kan vi se poängen Brinntiden är 2 timmar i högläge - det räcker rimligt bra. Du kan få ut 9 timmar i medelinställning men ljuset är ganska svagt då. Baklampan är en av de allra bästa - totalbetyget är alltså ändå bra! Du får en kraftig laddningsbar framlampa som ger hela 500 lumen från en vit LED. CatEye OptiCube lens-teknologi ger den en lång och bred ljuskägla. Den passar dig som cyklar lite fortare och behöver se längre. Den har fem ljuslägen (High, Mid, Low, blinkande och 'Daytime HyperConstant'). Du laddar den enkelt på 3-6 timmar med USB-kabeln som ingår och den har en brinntid på upp 2 timmar med fast 'high' sken och 130 timmar med blinkande sken. Den har batteri-indikator som varnar i god tid. Den kraftiga baklampan har en inbyggd rörelsesensor som gör att lampan lyser upp med 50 lumen vid inbromsning och fungerar därför som bromsljus. En speciell OptiCube spridningslins ger den dig god synlighet åt sidorna. Den har sex ljuslägen (fast, blinkande och Daytime HyperFlash). Den laddas enkelt med den medföljande USB-kabeln på 2.5 timmar och den har en brinntid på 1.5 timmar med fast sken i 'high' och 50 timmar med blinkande sken. Du monterar dem enkelt på styret / sadelstolpen och de är snabba att fästa/ta av. Med CatEye SYNC Smartphone app kan du enkelt styra framlampa (CatEye Sync Core), baklampa (CatEye Sync Kinetic) och säkerhetslampa (CatEye Sync Wearable) med din mobil. Du laddar ner appen från Google Play (android) eller App Store (iPhone) och du kan styra samtliga funktioner i belysningen via appen. Med EN knapptryckning stänger du av eller sätter på samtliga lampor samtidigt. Du kan byta ljuslägen via appen och du kan styra upp till 7 lampor med appen. Du får överblick över batteriladdningen och den har en fiffig ’find-me’-funktion som gör att du via appen kan sätta igång ett snabbt blinkande sken från lamporna.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Cykelhjälmar

Cykelhjälmar från Abus

Se alla produkter
Custom Keyboards

Custom Keyboards från IQUNIX

Se alla produkter
Custom Keyboards

Custom Keyboards från Varmilo

Se alla produkter
Tvättmedel

Tvättmedel från reCLAIM

Se alla produkter