M-Wave Framlampa M-Wave Apollon Ultra 900 + pannband

Jämför produkt M-Wave Framlampa M-Wave Apollon Ultra 900 + pannband online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten M-Wave Framlampa M-Wave Apollon Ultra 900 + pannband i kategorin Cykelbelysning här hos oss.

Produktinformation

M-Wave Apollon Ultra 900 är en mycket kraftig framlampa/pannlampa/hjälmlampa med kraftigt vitt sken från två stycken CREE XM-L2 U2 LED-ljuskällor som ger 900 lumen. Lampan har fyra olika ljusinställningar (3 med fast sken hög, låg och extra bred ljuskägla, samt en inställning med blinkande ljus) vilket gör att du kan välja hur länge batteriet räcker på en laddning mellan 2 timmar 30 minuter, 4 och 6 timmar.

Monteras enkelt på styret, hjälmen eller det medföljande pannbandet utan verktyg och kan tas av och användas som ficklampa. Den är 100% vattentät och kan användas i kraftigt regn.

Lampan drivs av ett återuppladdningsbart lithiumjon-batteri (8.4 V – 8800 mAh) och 220V-laddare ingår. Perfekt för höstens turer i ruskväder.

Testrapport - Apollon Ultra 900 Detta är en kraftfull MTB-lampa för trail och enduro. Den var med i vårt stora lamptest för mountainbiking 2020.

Du får mycket ljus för pengarna. Den har en gedigen byggkvalitet och är liten och nätt och går lika bra att ha på hjälmen som på styret.

Detta är en helt annan lampa än Ultra 1200 och Ultra 900 - den har istället för en kraftig LED två stycken CREE XM-L2 U2 LED. Vi tycker att storebror Ultra 1200 är en bra uppgradering som ger mer bredd och längd på ljuskäglan.

Ultra 900 är perfekt om du vill ha mycket ljus nära. Ljuskäglan dör av vid 50-60 meter.

Rekommenderas - för rätt situation! Det är viktigt att du kopplar isär batteri och lampa när du inte använder den Det finns annars en risk att batteriet laddas ur något innan du skall använda den igen. .

Cykelbelysning från andra varumärken

Upp till 83% rabatt
M-Wave Framlampa M-Wave Apollon A 9.1

Cykelbelysning från M-Wave

Utforska allt inom Cykelbelysning från M-Wave.
Upp till 70% rabatt
BBB Framlampa MiniLight Spark 2.0

Cykelbelysning från BBB

Utforska allt inom Cykelbelysning från BBB.
Upp till 64% rabatt
UGOE Cykellampa 2000lm Nb34

Cykelbelysning från UGOE

Missa inga bra priser på Cykelbelysning från UGOE.
Upp till 63% rabatt
Gaciron Framlampa Gaciron Speed X 1800

Cykelbelysning från Gaciron

Missa inga bra priser på Cykelbelysning från Gaciron.
Upp till 60% rabatt
Lezyne Baklampa Laser Drive

Cykelbelysning från Lezyne

Se produkter inom Cykelbelysning från Lezyne.
Upp till 55% rabatt
Magicshine Framlampa Moon Nova 80

Cykelbelysning från Magicshine

Missa inga bra priser på Cykelbelysning från Magicshine.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Aktiv24.se 2023