M-Wave Ryggsäck Rough Ride Back 10L med vätskebehållare 2L neongul

Beställ M-Wave Ryggsäck Rough Ride Back 10L med vätskebehållare 2L neongul på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten M-Wave Ryggsäck Rough Ride Back 10L med vätskebehållare 2L neongul inom kategorin Cykelförvaring väskor.

Produktinformation

M-Wave Rough Ride Back är en rejäl ryggsäck på 15 liter med vätskebehållare på 2 liter. En slang med ett drickmunstycke gör det smidigt att dricka under cykelturen.

Ett höftbälte gör att den sitter ordentligt på plats på ryggen. Den är tillverkad i vattentätt material.

Du har ett ytterfack och två sidofack i nät, ett nät för hjälmen och flera fack invändigt. Denna produkt är en del av en serie ;;Rough Ride; som tillsammans ger dig alla möjligheter att packa cykeln full utan pakethållare. .

Cykelförvaring väskor från andra varumärken

Upp till 88% rabatt
Evoc Framgaffelskydd Road Bike Adapter Disc svart

Cykelförvaring väskor från Evoc

Här har vi samlat Cykelförvaring väskor från Evoc.
Upp till 84% rabatt
Spectra Ramväska Mini + axelrem svart

Cykelförvaring väskor från Spectra

Se produkter inom Cykelförvaring väskor från Spectra.
Upp till 76% rabatt
Plot Ramväska Aqua Sport 1.5L svart

Cykelförvaring väskor från Plot

Utforska allt inom Cykelförvaring väskor från Plot.
Upp till 76% rabatt
Sahoo Styrväska Stylepak Urban 3 liter

Cykelförvaring väskor från Sahoo

Här har vi samlat Cykelförvaring väskor från Sahoo.
Upp till 74% rabatt
M-Wave Ramväska Rotterdam Top L 1 liter grön

Cykelförvaring väskor från M-Wave

Visa produkter inom Cykelförvaring väskor från M-Wave.
Upp till 50% rabatt
PRO Sadelväska Mini QR svart

Cykelförvaring väskor från PRO

Utforska allt inom Cykelförvaring väskor från PRO.

Se gärna också

Vaude Packväska Aqua Back Plus -33%

Den högklassiga cykelväskan Vaude Aqua Back Plus Single är tillverkad i ett imponerande slitstarkt material som både är helt vattentätt och dessutom helt fritt från PVC. Väska för kvalitet- och miljömedvetna cyklister som riskfritt vill kunna transportera sina tillhörigheter i alla typer av klimat och väderförhållanden, oavsett om det gäller daglig pendling till jobbet eller det stora semesteräventyret över okända kontinenter. Väskorna levereras styckvis och har en smidig rullstängning som gör dem garanterat vattentäta och dessutom ser till att du kan anpassa väskans storlek efter vad du vill få plats med för dagen. Väskan är försedda med praktiska bärhandtag, en avtagbar axelrem, en separat innerficka samt reflekterande logotyp för ökad säkerhet. Väskan sitter stadigt på pakethållaren via det lätthanterliga QMR 2.0-fästet som medger smidig injustering och busenkel montering. Fästet har dessutom en praktisk vajerögla, så att du har möjligheten låsa fast väskorna på cykelns pakethållare. Tillverkningen sker hemma i Tyskland och Vaude är även ledande inom FWF (Fair Wear Foundation) som aktivt arbetar för att förbättra de urusla arbetsförhållandena som ofta råder i utvecklingsländer. Vattentät rullstängning på huvudfack och sidofack Rymligt huvudfack Gjuten främre ficka Inre ficka Avtagbar axelrem Axelremmen kan även användas som packrem Användarvänligt QMR 2.0 fästsystem med smarta låsöglor Passar pakethållare med en diameter på 8-16 mm Låsbar QMR Reflektiv logotyp för ökad synlighet Tillverkad i Tyskland i enlighet med den belönta Green Shape märkningen Material: Polyester; 1000 D Tarpaulin + Polyamide; 800 D Mega Tarpaulin Levereras styckvis med en volym på 25,5 liter

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Aktiv24.se 2023