Sidan innehåller annonslänkar

GIRO Cinder MIPS Matte Black/Char, Cykelhjälm

Beställ GIRO Cinder MIPS Matte Black/Char, Cykelhjälm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten GIRO Cinder MIPS Matte Black/Char, Cykelhjälm inom kategorin Cykelhjälmar.

Produktinformation

Giro Cinder MIPS är en lättviktare för landsvägscykling. Den är inspirerad av tävlingshjälmen Giro Synthe och ger liknande prestanda och stil.

Den ger grym komfort och hög passform tack vare den justerbara ”Roc Loc 5.5” som kombinerar passningssystemet med det integrerade MIPS-systemet vilket ger tajtare passform och lägre profil. Speciella ”Air-FX”-kuddar ger komfort på dina långturer.

Du får en hög grad av skydd med det superhårda yttre polykarbonat-skalet och den inre mjukare stommen. Hjälmen har inbyggt MIPS som är utformat för att avsevärt minska risken vid fall. .

Cykelhjälmar från andra varumärken

Upp till 70% rabatt
One Cykelhjälm MTB Fun

Cykelhjälmar från One

Missa inga bra priser på Cykelhjälmar från One.
Upp till 66% rabatt
GIRO Hjälmkuddar Vanquish Mips Pad Kit

Cykelhjälmar från GIRO

Missa inga bra priser på Cykelhjälmar från GIRO.
Upp till 62% rabatt
Bell Cykelhjälm Volt Rl-X

Cykelhjälmar från Bell

Missa inga bra priser på Cykelhjälmar från Bell.
Upp till 56% rabatt
Abus Yadd-I Streak Blue, Cykelhjälm

Cykelhjälmar från Abus

Visa produkter inom Cykelhjälmar från Abus.
Upp till 50% rabatt
Met Mobilite MIPS Safety Yellow/Matt, Cykelhjälm

Cykelhjälmar från Met

Utforska allt inom Cykelhjälmar från Met.
Upp till 49% rabatt
Lazer One+ Röd, Cykelhjälm

Cykelhjälmar från Lazer

Missa inga bra priser på Cykelhjälmar från Lazer.

Se gärna också

Kask Infinity, Cykelhjälm -10%

Tillsammans med Team Sky har Meridia tagit fram en hjälm med samma aerodynamiska egenskaper som våra tempohjälmar med lika bra ventilation som vår helt ventilerade racermodell. Infinity – som är tillverkad med vårt innovativa ingjutningssystem – är en hjälm med samma mekaniska hållfasthet och stöthållfasthet som våra andra hjälmar, men med ventilationsöppningar som du enkelt kan justera när du sitter i sadeln. Öppna ventilationsöppningarna när du går in i en stigning och stäng dem när du verkligen behöver maximal aerodynamik. Även när ventilationsöppningarna är helt stängda säkerställs bra ventilation tack vare de två främre öppningarna. Luftflödet leds från dessa över huvudet via två kanaler och ut genom två bakre luftutlopp. Förutom de två justerbara ventilationsöppningarna har hjälmen andra mycket bra lösningar som minskar luftmotståndet: hjälmen har en helt rundad profil och hjälmkant som bryter luftflödet och den luftbubbla som bildas bakom hjälmen. Vad är då resultatet av dessa designlösningar? Extremt låg luftturbulens och minimalt luftmotstånd. Specifikationer Vikt: 310 g Large (59-62 cm) Racer, CX, triatlon Ventilation: 4/5 Aerodynamik: 4/5 Aero control: Ett mycket tåligt skal som är vindtunneltestat för optimerad aerodynamik, oberoende av huvudposition. Eco-leather chinstrap: Allergivänliga och tvättbara remmar av ekologiskt skinn som är mycket bekväma och snälla mot huden. 3D DRY padding: Högteknologisk flerlagerskonstruktion för bästa möjliga komfort och prestanda. Coolmax fiber: Vaddering i Coolmax® som kan tas av och tvättas. Inner frame: Innovativ och mycket säker konstruktion som förhindrar att hjälmen splittras i flera delar om den utsätts för hårda stötar. In moulding: Med hjälp av en innovativ ingjutningsteknik fästs det inre styrenplastskalet i det yttre polykarbonatskalet, vilket ger förbättrad stötabsorbering. Octo fit: En mycket lätt hjälm som passar alla huvudformer. Geldynor som säkerställer maximal komfort och Micro Dial justeringssystem med gummibeläggning som är lätt att reglera med en hand. Sanitized® treated fabric: Hjälmens vaddering har genomgått en antibakteriell och antimikrobiell behandling. MIT: MIT-tekniken som används i alla Kask-hjälmar säkerställer maximal säkerhet och komplett skydd tack vare ett polykarbonatlager som skyddar hjälmskalets ovansida, sidor och baksida. High visibility: Reflexlogotyp ger ökad säkerhet i dåligt väder och när det är mörkt ute.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Aktiv24.se 2023