GIRO Helios Spherical MIPS Matte Black/Red, Cykelhjälm

Beställ GIRO Helios Spherical MIPS Matte Black/Red, Cykelhjälm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten GIRO Helios Spherical MIPS Matte Black/Red, Cykelhjälm inom kategorin Cykelhjälmar.

Produktinformation

Giro Helios Spherical MIPS är en grym cykelhjälm för landsväg och gravel. Den kombinerar industridesign, komfort och säkerhet på ett sätt som gör den till ett toppenval.

Med Roc Loc 5 Air får du både bättre ventilation och kan enkelt ställa in rätt passform. Den är också unik i hur den hanterar stötupptagning om olyckan skulle vara framme – med skal av polykarbonat och ett inre med ”progressive layering” EPS är det en oerhört tålig hjälm.

Med MIPS och Spherical får du den högsta säkerheten och extra skydd mot rotationsskador vid fall. Det här är en högprestandahjälm för dig som är ambitiös i din cykling!

Cykelhjälmar från andra varumärken

Upp till 70% rabatt
One Cykelhjälm MTB Fun

Cykelhjälmar från One

Missa inga bra priser på Cykelhjälmar från One.
Upp till 66% rabatt
GIRO Hjälmkuddar Vanquish Mips Pad Kit

Cykelhjälmar från GIRO

Missa inga bra priser på Cykelhjälmar från GIRO.
Upp till 62% rabatt
Bell Cykelhjälm Volt Rl-X

Cykelhjälmar från Bell

Missa inga bra priser på Cykelhjälmar från Bell.
Upp till 56% rabatt
Abus Yadd-I Streak Blue, Cykelhjälm

Cykelhjälmar från Abus

Visa produkter inom Cykelhjälmar från Abus.
Upp till 50% rabatt
Met Mobilite MIPS Safety Yellow/Matt, Cykelhjälm

Cykelhjälmar från Met

Utforska allt inom Cykelhjälmar från Met.
Upp till 49% rabatt
Lazer One+ Röd, Cykelhjälm

Cykelhjälmar från Lazer

Missa inga bra priser på Cykelhjälmar från Lazer.

Se gärna också

Lazer Bullet 2.0 Vit, Cykelhjälm

Suverän aerodynamik, igen. Bullet 2.0's halvt droppformade design har vindtunneltestats igen och resultatet är 3% mindre luftmotstånd vilket gör att denna hjälm riktigt skär genom luften. Airslide har också förfinats och på samma sätt som föregångaren, kan den stängas när du behöver ännu bättre aerodynamik. Förbättrad ventilering. Till 2019 har Airslide förfinats ytterligare och ger 11% mindre luftmotstånd och bättre ventilation även på stekheta dagar. Kristallklar sikt. Det integrerade Zeiss-visiret släpper in allt naturligt ljus men stöter bort bländande strålar vilket ger oslagbar sikt på vägen. Du kan enkelt vicka upp visiret när du vill köra utan och det hålls på plats i fram på hjälmen med hjälp av små säkra magneter. Suveränt säker. EPS-skum och in-mold-konstruktion absorberar slagkraften och minskar risken för hjärnskada vid en eventuell krasch. Justerbar passform och integrerad bakbelysning. Advanced Turnfit System gör att hjälmen kramas jämnt runt hela huvudet och justeras enkelt med ett litet vred och i bak har du en integrerade LED-belysning som gör att du syns i trafiken även när det är mörkt. Ren och skär fart. Bullet 2.0 är en aerodynamisk tävlingshjälm för dina snabbaste lopp, denna version är en uppdatering på den ursprungliga Bullet. Mer omfattande vindtunneltester innebär 3% mindre luftmotstånd och 11% bättre ventilation och det nya, integrerade Zeiss-visiret ger kristallklar sikt. Bullet 2.0 tar aerohjälmen till en ny nivå. Jämfört med original-Bullet reducerar denna förfinade halvt droppformade designen luftmotståndet med ytterligare 3% när Airslide är stängt, samtidigt som den tar in 11% mer luft när den är öppen vilket ger optimal ventilation när det verkligen behövs. Denna version är utrustad med magnetiskt Zess-visir som förbättrar din sikt markant. Hjälmen skyddar så klart suveränt tack vare EPS-skum och in-mold-konstruktion som absorberar slagkraften och minskar risken för hjärnskador vid en eventuell krasch. Advanced Turnfit System ger en säker och skön passform som bibehålls hela cyklingen. Bullet 2.0 finns i 7 färger så att du lätt kan välja den som passar din övriga utrustning och den är kompatibel med LifeBEAM-teknik som övervakar pulsen utan att du behöver pulsbälte på bröstet, och Lazer's Inclination Sensor som guidar dig till att hålla huvudet i så aerodynamisk position som möjligt. Specifikationer S: 52-56 cm M: 55-59 cm L: 58-61 cm

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Aktiv24.se 2023