Sidan innehåller annonslänkar

GIRO Cykelskor Privateer Lace

Jämför produkt GIRO Cykelskor Privateer Lace online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten GIRO Cykelskor Privateer Lace i kategorin Cykelskor här hos oss.

Produktinformation

Den bekväma Giro Privateer Lace är både slitstark och okomplicerad samt har samma skyhöga komfort Giro´s mytomspunna Empire-serie. En imponerande robust och föredömligt funktionell konstruktion med klassisk snörning som ger foten helt rätt passform utan att skapa obehagliga tryckpunkter.

En väl ventilerande och vattentålig ovandel i microfiber kombineras med en sammangjuten yttersula i nylon och gummi som både ger effektiv kraftöverföring och helt rätt grepp på de flesta typer av underlag. En gjuten innersula av EVA som ger rätt känsla och dessutom komfortabel dämpning för foten.

Cykelskor från andra varumärken

Upp till 78% rabatt
GIRO Cykelskor Stylus

Cykelskor från GIRO

Se vad GIRO har inom Cykelskor.
Upp till 77% rabatt
Lake Cykelskor Mx 1 Podium

Cykelskor från Lake

Visa produkter inom Cykelskor från Lake.
Upp till 63% rabatt
Endura Cykelskor MT500 Burner Clipless

Cykelskor från Endura

Se produkter inom Cykelskor från Endura.
Upp till 58% rabatt
Shimano Cykelskor TR5

Cykelskor från Shimano

Här har vi samlat Cykelskor från Shimano.
Upp till 55% rabatt
Pearl Izumi Cykelskor Landsväg Tour Lvg

Cykelskor från Pearl Izumi

Här har vi samlat Cykelskor från Pearl Izumi.
Upp till 40% rabatt
CRANKBROTHERS Cykelskor Mallet Lace

Cykelskor från CRANKBROTHERS

Här har vi samlat Cykelskor från CRANKBROTHERS.

Se gärna också

Shimano Cykelskor MW702 Vinter -25%

Letar du efter ett par riktigt rejäla cykelskor som konstruerade för att klara den tuffa vinterträningen så är Shimano MW702 helt rätt modell. Både slitstark, vattentät, komfortabel och väl isolerande sko för XC/Off-Road som är anpassad för dig som problemfritt vill trampa på under årets alla fyra säsonger. En påkostad premiumsko med välbalanserad vinterkomfort som främst är avsedd för oss som helst håller till ute i terrängen. En kraftig ovandel i ett slitstarkt material kombineras med GORE-TEX och ventilerande perforeringar vilket resulterar i en torr sko med bra ventilation. Insida med mjukt foder i fleece samt en heltäckande front vilket ger ett bra skydd mot både kyla och väta. Lägg därtill en ankelkrage i stretchig neoprene som levererar extra skydd mot grenar och stenar längs med din favoritstig. Skon är även utrustad med Shimano´s Dynalast teknologi vilket minimerar energiförlusterna och ser till att du har extra krafter kvar när det hela ska avgöras. Modellen är utrustad med BOA L6C-spänne som håller hela foten säkert på plats och skapar rätt passform helt utan obekväma tryckpunkter. Den flexibla mellansulan i glasfiberförstärkt Nylon ger bra stöd och säkerställer effektiv kraftöverföring och bra stöd, vilket i praktiken innebär pålitlig balans i lite mer tekniska partier då sulan underlättar för dig att följa cykelns rörelser. Lägg därtill en gedigen tåbox, en dämpande innersula med värmande fleecefoder och en yttersula i kvalitetsgummi (ULTREAD XC Rubber) som levererar ett imponerande grepp och du har receptet för ytterligare en storsäljare från Shimano. Vattentät GORE-TEX Isolerad komfortfoder för maximal komfort Heltäckande front med väl täckande design på ovandel ger väderskydd BOA L6C-spänne ger smidig mickrojustering och en passform utan obekväma tryckpunkter Innersula med fleecefoder för extra isolering och värme Mellansulan i glasfiberförstärkt Nylon ger bra stöd utan att tappa i kraftöverföring Högkvalitativ yttersula i gummi (ULTREAD XC Rubber) förbättrar greppet på vått och halt väglag Trailsko anpassad för stökig terräng under årets alla fyra säsonger DYNALAST minimerar energiförlusterna och ser till att du har extra krafter kvar när allt ska avgöras Reflektiv i 360-grader för maximal synlighet i mörka förhållanden Stiffness index 7 av 12 SPD kompatibel Vikt: 810 gram (storlek 42) *Notera att Shimanos skor är små i storlekarna. Många väljer en till två storlekar större på Shimanos skor, tänk även på att det är bra med lite extra luftigt i vinterskor!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Aktiv24.se 2023