Sidan innehåller annonslänkar

FitNord Ava 500 Elcykel 2023, vit (630 Wh batteri)

Jämför produkt FitNord Ava 500 Elcykel 2023, vit (630 Wh batteri) online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten FitNord Ava 500 Elcykel 2023, vit (630 Wh batteri) i kategorin Elcyklar City här hos oss.

Produktinformation

FitNord Ava 500 är en stilren elcykel med låg ram, lång räckvidd och stark mittmotor som ger dig fin skjuts i både uppförsbackar och motvind. Batteriet, elegant integrerat i ramen, har ström för flera dagars cykling på en laddning.

Den höga körkomforten, låsbara framgaffeln och väl tilltagna utrustningen gör Ava 500 till den perfekta elcykeln för pendling och fritidscykling. Motorassistans upp till 25 km/h. .

Produktbeskrivning

Att byta till en elcykel kan ha flera fördelar jämfört med att cykla på en vanlig cykel. Här är några skäl till varför:

  • Mer bekväm cykling: Med en elcykel kan du enkelt trampa uppför backar och motvind, vilket minskar ansträngningen och gör cyklingen mer bekväm.
  • Snabbare resor: En elcykel kan hjälpa dig att nå högre hastigheter på kortare tid, vilket kan minska restiden och göra det lättare att ta sig fram i stadstrafik.
  • Miljövänlig: Elcyklar är ett miljövänligt alternativ eftersom de inte släpper ut några utsläpp och kräver mindre energi än en bil.
  • Kostnadseffektivt: Även om en elcykel kan vara en stor investering, är den ofta billigare än att äga och underhålla en bil eller motorcykel i längden.
  • Bättre hälsa: Att cykla är en utmärkt form av träning och kan bidra till att förbättra din hälsa och kondition. Med en elcykel kan du fortfarande få en träningseffekt samtidigt som du minskar ansträngningen.

Elcyklar City från andra varumärken

Upp till 40% rabatt
FitNord Ava 200 Elcykel 2023, röd (540 Wh batteri)

Elcyklar City från FitNord e-bikes

Här har vi samlat Elcyklar City från FitNord e-bikes.
Upp till 36% rabatt
FitNord Classic 200 Elcykel 2023, röd (540 Wh batteri)

Elcyklar City från FitNord

Utforska allt inom Elcyklar City från FitNord.
Upp till 7% rabatt
Flyer Upstreet5 7.10 Elcykel, Vit (komfort)

Elcyklar City från Flyer

Missa inga bra priser på Elcyklar City från Flyer.

Se gärna också

FitNord Classic 500 Elcykel 2023, vit (630 Wh högkapacitetsbatteri) -16%

En elcykel på premiumnivå med klassisk design och traditionell fotbroms. Nu kan du beställa den i vår webbshop! FitNord Classic 500 är en sjuväxlad premiumversion av den traditionella “mormorscykeln”. Vår klassiker är utrustad med en kraftfull mittmotor som ger dig god assistans när du behöver, medan batteriet har tillräckligt med ström för längre sträckor. Tack vare den låga ramen är cykeln lätt att hantera, vilket går Classic 500 till en utmärkt stadscykel. Dessutom är den utrustad med fotbroms och pakethållare. Motorassistans upp till 25 km/h.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Aktiv24.se 2023