Sidan innehåller annonslänkar

Beställ Fettmätare på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Fettmätare inom kategorin Fitness Pilates.

Produktinformation

Fettmätaren är enkel att använda och den används och rekommenderas av läkare, personliga tränare och näringsexperter. Med den här fettmätaren mäter du kroppens fettprocent med den traditionella kalipermetoden.

Mätning av kroppsfettet med mätkaliper anses allmänt vara den mest pålitliga metoden jämfört med elektronisk mätning, eftersom elektroniska mätare inte alltid tar tillräcklig hänsyn till variationerna i mängden vätska i kroppen eller de individuella skillnaderna i bland annat muskelmassan. En kaliper däremot mäter kroppsfettet direkt i underhudsfettet.

Därför är det enkelt för dig att följa framstegen, eftersom resultaten kan jämföras med tidigare mätningar. Med fettmätaren kan du själv mäta kroppsfettet var som helst och när du vill.

I förpackningen medföljer en bruksanvisning på finska och engelska, tydliga bilder och jämförelsetabeller för tolkning av resultaten. För ett mer exakt resultat ska mätningen göras på flera ställen, men det viktigaste vid mätning av kroppsfettet är inte att man får en absolut korrekt mätning, utan att följa den egna utvecklingen på lång sikt.

Fitness Pilates från andra varumärken

Upp till 30% rabatt
FitNord Pilatesboll 75cm

Fitness Pilates från FitNord

Missa inga bra priser på Fitness Pilates från FitNord.
Upp till 20% rabatt
Reebok Hopprep

Fitness Pilates från Reebok

Missa inga bra priser på Fitness Pilates från Reebok.
Upp till 20% rabatt
Dragsele

Fitness Pilates från Strengthshop

Utforska allt inom Fitness Pilates från Strengthshop.
Upp till 30% rabatt
Sveltus Löpstege

Fitness Pilates från Sveltus

Missa inga bra priser på Fitness Pilates från Sveltus.
Upp till 30% rabatt
Gymstick Original 2.0 gymnastikstav

Fitness Pilates från Gymstick

Visa produkter inom Fitness Pilates från Gymstick.
Upp till 30% rabatt
inSPORTline Dome UNI Halvklot

Fitness Pilates från inSPORTline

Utforska allt inom Fitness Pilates från inSPORTline.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Aktiv24.se 2023