Sidan innehåller annonslänkar

Kombucha Grönt Te - Flak

Jämför produkt Kombucha Grönt Te - Flak online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kombucha Grönt Te - Flak i kategorin Kombucha här hos oss.

Produktinformation

Läskande, fräsch och nyttig – den asiatiska hälsodrycken kombucha har tagit västvärlden med storm. Dricks som uppfriskande måltidsdryck, alternativ till vin och öl eller bara för att det är gott.

Bonus att den ger dig levande bakteriekultur, enzymer och andra nyttigheter. Vi brygger kombuchan på traditionellt sätt för att skapa denna uppfriskande och naturligt kolsyrade dryck.

Drycken serveras bäst kall och kan avnjutas när som helst på dagen. Att dricka kombucha är ett enkelt och gott sätt att få i sig levande bakteriekultur.

Kombucha härstammar från östasien där det har dokumenterats att den användes under den kinesiska Qin-dynastin 221 f.Kr. Vi använder så lite socker som möjligt för att få en god fermentering.

Vi pastöriserar inte vår dryck och vi tillsätter inte probiotiska strängar i efterhand. Vi använder inte heller några artificiella färgämnen, smakämnen eller sötningsmedel. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
kort

kort från Endura

Se alla produkter
Foam roller

Foam roller från vidaXL

Se alla produkter
Fotbollsspel

Fotbollsspel från vidaXL

Se alla produkter
Cykelväskor  transport

Cykelväskor transport från vidaXL

Se alla produkter