Sidan innehåller annonslänkar

Kombucha Ingefära Lime - Flak

Jämför produkt Kombucha Ingefära Lime - Flak online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kombucha Ingefära Lime - Flak i kategorin Kombucha här hos oss.

Produktinformation

Läskande, fräsch och nyttig – den asiatiska hälsodrycken kombucha har tagit västvärlden med storm. Dricks som uppfriskande måltidsdryck, alternativ till vin och öl eller bara för att det är gott.

Bonus att den ger dig levande bakteriekultur, enzymer och andra nyttigheter. Kultures brygger kombuchan på traditionellt sätt för att skapa denna uppfriskande och naturligt kolsyrade dryck.

Drycken serveras bäst kall och kan avnjutas när som helst på dagen. Att dricka kombucha är ett enkelt och gott sätt att få i sig levande bakteriekultur.

Kombucha härstammar från östasien där det har dokumenterats att den användes under den kinesiska Qin-dynastin 221 f.Kr. Kultures använder så lite socker som möjligt för att få en god fermentering.

De pastöriserar inte drycken och tillsätter inte probiotiska strängar i efterhand. De använder inte heller några artificiella färgämnen, smakämnen eller sötningsmedel. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Studsmatta

Studsmatta från vidaXL

Se alla produkter
iPhone

iPhone från Woolnut

Se alla produkter
Direktfilmskameror

Direktfilmskameror från Polaroid

Se alla produkter
Switchar

Switchar från D-link

Se alla produkter