Sidan innehåller annonslänkar

Kraftmark Kettlebell Competition, Kettlebells

Jämför produkt Kraftmark Kettlebell Competition, Kettlebells online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kraftmark Kettlebell Competition, Kettlebells i kategorin Kettlebells här hos oss.

Produktinformation

Kraftmarks kettlebells finns från 8 till 40 kg. Alla kettlebells är gjutna i ett enda stycke för att hålla högsta kvalité! Alla vikterna är av samma storlek och är av internationell tävling standard med plan botten för att stå stabilt

Kettlebellsen är pulverlackerade i mattsvart med tydliga färgmarkeringar för lätt kunna urskilja vikten. Passar för både för enhands-och tvåhandsfattning.

Se gärna också

K-Well Kettle Soft Outdoor Line, Kettlebell -10%

Kettlesoft Outdoor är ett originellt alternativ till konventionell kettlebellträning för effektiv och säker explosiv styrketräning i det fria för nybörjare och proffs. De är särskilt lämpliga för personer som är nya inom funktionell träning, men som samtidigt representerar ett giltigt alternativ till den traditionella gjutjärnskettlebellen för proffs. Helt tillverkade i Italien garanterar de maximal säkerhet för användaren och bevarar strukturens och tygets icke-deformerbarhet även i händelse av oavsiktlig förlust av greppet. Det bekväma handtaget, som gör produkten utomordentligt lätt att hantera, kompletterar strukturen. Designad för att vara mångsidig och multifunktionell och för att motstå dåligt väder och slitage, är Kettlesoft Outdoor-serien ett måste-verktyg för alla klubbar och personliga tränare som erbjuder sina användare utomhusfunktionella träningslösningar. Tekniska specifikationer Mått (cm): 25 x 28 Produktsortiment (kg): 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16 Täcktyg: Antimikrobiell kamouflage PVC, UV-skyddad Temperaturbeständighet: -30°C / +70°C Rivhållfasthet: 30 kg på 5 cm Skrynkelmotstånd: 100 000 varv utan sprickbildning

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Smartklocka

Smartklocka från Samsung

Se alla produkter
Bordsfäste för skärm

Bordsfäste för skärm från Logilink

Se alla produkter
Padelväska

Padelväska från RS

Se alla produkter
Säkerhetsvästar

Säkerhetsvästar från Hansbo sport

Se alla produkter