Sidan innehåller annonslänkar

Kraftmark Kettlebell Competition Set, Kettlebells

Beställ Kraftmark Kettlebell Competition Set, Kettlebells på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kraftmark Kettlebell Competition Set, Kettlebells inom kategorin Kettlebells.

Produktinformation

Kraftmarks kettlebells finns från 8 till 40 kg. Alla kettlebells är gjutna i ett enda stycke för att hålla högsta kvalité! Alla vikterna är av samma storlek och är av internationell tävling standard med plan botten för att stå stabilt

Kettlebellsen är pulverlackerade i mattsvart med tydliga färgmarkeringar för lätt kunna urskilja vikten. Passar för både för enhands-och tvåhandsfattning.

Se gärna också

KLARFIT Justerbar Kettlebell 8-16 kg

Klarfit Justerbar kettlebell 8–16 kg är en plats- och kostnadsbesparande lösning för mångsidig och effektiv styrketräning. Det slitstarka, kulformade gjutjärnshandtaget ger ett utmärkt grepp och är bekvämt att hantera.

Vikten på den justerbara kettlebellen kan justeras från åtta ända upp till 16 kilo. Den levereras med 4 stycken 2 kg gjutjärnsvikter, som passar i kettlebellen. Locket håller vikterna stadigt på plats, även vid häftiga svängningar, för en säker och bekymmersfri träning.

Egenskaper:

Kettlebell i gjutjärn som tål slitage, fukt och stötar
Utmärkt grepp och känsla under träningen
4 st. gjutjärnsvikter 2 kg extra vikter
Vikt justerbar 8/10/12/14/16 kg
Handtagets diameter: 3,5 cm
Mått: 18 x 26 cm

Beställ en hållbar kettlebell i gjutjärn med extra vikter till ett bra pris från Sportproffsen nu!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Förbrukning

Förbrukning från HP

Se alla produkter
Benmaskiner

Benmaskiner från Freemotion

Se alla produkter
Skivstänger

Skivstänger från Gorilla Sports

Se alla produkter
Baseboll

Baseboll från SKLZ

Se alla produkter