Sidan innehåller annonslänkar

Klematis 'Miss Bateman' 1-pack

Jämför produkt Klematis 'Miss Bateman' 1-pack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Klematis 'Miss Bateman' 1-pack i kategorin Klematis här hos oss.

Produktinformation

Klematis "Miss Bateman" är en äldre storblommig klematissort med vita blommor med rödviolett ståndare. Sorten passar perfekt att odla mot vägg, träd, mur eller spaljé, plantera med storbladiga perenner för att skugga rothalsen. Säljs i 1-, 3- och 5-pack .

Se gärna också

Klematis 'Rouge Cardinal' 5-pack

Klematis ’Rouge Cardinal’ blommar med 8-10 cm stora blommor med runda bladverk i en underbart vacker purpurröd färg och gulvit ståndare i juli till augusti. Sorten passar perfekt att odla mot vägg, träd, mur, spaljé eller i kombination med klätterrosor och kan även planteras i kruka.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Rull-  resväskor

Rull- resväskor från Thule

Se alla produkter
Cykelbelysning

Cykelbelysning från Smart

Se alla produkter
Övervakningskameror utomhus

Övervakningskameror utomhus från Ring

Se alla produkter
Cykelstrumpor

Cykelstrumpor från Endura

Se alla produkter