Sidan innehåller annonslänkar

Klematis 'Noora' 5-pack

Jämför produkt Klematis 'Noora' 5-pack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Klematis 'Noora' 5-pack i kategorin Klematis här hos oss.

Produktinformation

"Noora" är en klematis med stjärnformade lila blommor med fyra till sex smala eliptiska kronblad som blommar från juni till september. Sorten passar perfekt att odla mot vägg, träd, mur eller spaljé men går lika bra att odla i kruka på balkongen eller terrassen. .

Se gärna också

Klematis 'Rouge Cardinal' 3-pack

Klematis ’Rouge Cardinal’ blommar med 8-10 cm stora blommor med runda bladverk i en underbart vacker purpurröd färg och gulvit ståndare i juli till augusti. Sorten passar perfekt att odla mot vägg, träd, mur, spaljé eller i kombination med klätterrosor och kan även planteras i kruka.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Cykelhjälmar

Cykelhjälmar från Fox

Se alla produkter
Skönhet

Skönhet från BRUNS

Se alla produkter
Cykellås

Cykellås från One

Se alla produkter
Enkortsdator

Enkortsdator från Raspberry Pi

Se alla produkter