Sidan innehåller annonslänkar

Klematis 'Pink Fantasy' 1-pack

Jämför produkt Klematis 'Pink Fantasy' 1-pack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Klematis 'Pink Fantasy' 1-pack i kategorin Klematis här hos oss.

Produktinformation

Klematis "Pink Fantasy" blommar med 11 cm stora 11 jusrosa blommor med mörkare rosa streck i mitten av varje kronblad och rödbruna ståndare. Passar perfekt att odla mot vägg, träd, mur eller spaljé men kan även odlas i kruka på balkongen eller terrassen.Säljs i 1-, 3- och 5-pack .

Se gärna också

Klematis 'Noora' 1-pack

'Noora' är en klematis med stjärnformade lila blommor med fyra till sex smala eliptiska kronblad som blommar från juni till september. Sorten passar perfekt att odla mot vägg, träd, mur eller spaljé men går lika bra att odla i kruka på balkongen eller terrassen.Säljs i 1-, 3- och 5-pack

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Cykelskor

Cykelskor från Pearl Izumi

Se alla produkter
vattentäta

vattentäta från GripGrab

Se alla produkter
Motionscykel

Motionscykel från BH Fitness

Se alla produkter
Chin up bar  Chins rack

Chin up bar Chins rack från Gymstick

Se alla produkter