Sidan innehåller annonslänkar

Klematis 'Pink Perfection' 3-pack

Jämför produkt Klematis 'Pink Perfection' 3-pack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Klematis 'Pink Perfection' 3-pack i kategorin Klematis här hos oss.

Produktinformation

Klematis med små, rosa och enkla blommor med en fint doft som blommar under juni till juli. "Pink Perfection" passar perfekt att odla mot vägg, mur, spaljé eller träd, skydda rothalsen mot solen på våren och mot kylan på vintern. .

Se gärna också

Klematis 'Noora' 1-pack

'Noora' är en klematis med stjärnformade lila blommor med fyra till sex smala eliptiska kronblad som blommar från juni till september. Sorten passar perfekt att odla mot vägg, träd, mur eller spaljé men går lika bra att odla i kruka på balkongen eller terrassen.Säljs i 1-, 3- och 5-pack

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Barncyklar

Barncyklar från vidaXL

Se alla produkter
Hantlar Justerbara

Hantlar Justerbara från NÜO

Se alla produkter
Träningsbänkar

Träningsbänkar från Kraftmark

Se alla produkter
Kosttillskott Barn

Kosttillskott Barn från MONKIDS

Se alla produkter