Sidan innehåller annonslänkar

Klematis 'Princess Kate' 1-pack

Jämför produkt Klematis 'Princess Kate' 1-pack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Klematis 'Princess Kate' 1-pack i kategorin Klematis här hos oss.

Produktinformation

Klematis "Princess Kate" har tulpanformade rosalila blommor med brunröda ståndare. Sorten lanserades 2012 och passar perfekt att odla mot mur, vägg, spaljé eller träd men är även fin att ha i kruka. Säljs i 1-, 3- och 5-pack .

Se gärna också

Klematis 'SoMany Lavender Flowers' PBR 1-pack

Klematis ’SoMany Lavendel Flowers’ blommar med mängder av lavendelfärgade enkla blommor och är fin att ha i en kruka på balkongen eller terrassen. Sorten passar även perfekt att odla mot vägg, mur, spaljé eller träd och är underbar i kombination med rosor.Säljs i 1-, 3- och 5-pack

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Cykeldator

Cykeldator från Garmin

Se alla produkter
Trådlösa tangentbord

Trådlösa tangentbord från Logitech

Se alla produkter
Träningsbälte

Träningsbälte från Gymstick

Se alla produkter
SUP board

SUP board från Aqua Marina

Se alla produkter