Sidan innehåller annonslänkar

Klematis 'Purpurea Plena Elegans' 1-pack

Jämför produkt Klematis 'Purpurea Plena Elegans' 1-pack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Klematis 'Purpurea Plena Elegans' 1-pack i kategorin Klematis här hos oss.

Produktinformation

"Purpurea Plena Elegans" är en klematissort från 1700-talet som blommar med cirka 5 cm stora mörk-rödlila, fyllda blommor. En kraftfullt växande sort som passar perfekt att odla mot vägg, träd, mur eller spaljé.Säljs i 1-, 3- och 5-pack .

Se gärna också

Klematis 'SoMany Lavender Flowers' PBR 1-pack

Klematis ’SoMany Lavendel Flowers’ blommar med mängder av lavendelfärgade enkla blommor och är fin att ha i en kruka på balkongen eller terrassen. Sorten passar även perfekt att odla mot vägg, mur, spaljé eller träd och är underbar i kombination med rosor.Säljs i 1-, 3- och 5-pack

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Bluetooth-högtalare

Bluetooth-högtalare från JBL

Se alla produkter
Skönhet

Skönhet från MARIA ÅKER

Se alla produkter
Sågsvärd

Sågsvärd från Oregon

Se alla produkter
Nintendo Switch handkontroller

Nintendo Switch handkontroller från Nintendo

Se alla produkter