Sidan innehåller annonslänkar

Klematis 'Romantika' 1-pack

Beställ Klematis 'Romantika' 1-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Klematis 'Romantika' 1-pack inom kategorin Klematis.

Produktinformation

Klematis ’Romantika’ är en storblommig estländsk klematis som blommar med cirka 10-15 cm stora, nästan svartvioletta blommor med gulgröna ståndare. Sorten passar perfekt att odla mot vägg, mur, spaljé, träd eller i kombination med klätterrosor.Säljs i 1-, 3- och 5-pack .

Se gärna också

Klematis Montana 'Broughton Star' 1-pack

Klematis ’Broughton Star’ är en härlig klematis i montanagruppen med halvdubbla djuprosa blommor som blommar från sen vår till tidig sommar. Sorten kan användas som marktäckare, passar mot vägg, träd, mur eller spaljé och kan även odlas i kruka.Säljs i 1-, 3- och 5-pack

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Datorskärmar

Datorskärmar från Asus

Se alla produkter
Ryggsäck

Ryggsäck från Thule

Se alla produkter
Elaggregat

Elaggregat från Granngården

Se alla produkter
Uppblåsbar båt

Uppblåsbar båt från Bestway

Se alla produkter