Sidan innehåller annonslänkar

Klematis 'Romantika' 3-pack

Jämför produkt Klematis 'Romantika' 3-pack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Klematis 'Romantika' 3-pack i kategorin Klematis här hos oss.

Produktinformation

Klematis ’Romantika’ är en storblommig estländsk klematis som blommar med cirka 10-15 cm stora, nästan svartvioletta blommor med gulgröna ståndare. Sorten passar perfekt att odla mot vägg, mur, spaljé, träd eller i kombination med klätterrosor. .

Se gärna också

Klematis 'SoMany Lavender Flowers' PBR 1-pack

Klematis ’SoMany Lavendel Flowers’ blommar med mängder av lavendelfärgade enkla blommor och är fin att ha i en kruka på balkongen eller terrassen. Sorten passar även perfekt att odla mot vägg, mur, spaljé eller träd och är underbar i kombination med rosor.Säljs i 1-, 3- och 5-pack

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Förvaring hantlar

Förvaring hantlar från Eleiko

Se alla produkter
Massage roller

Massage roller från vidaXL

Se alla produkter
Multigym

Multigym från Gymstick

Se alla produkter
Cykelvård

Cykelvård från Weldtite

Se alla produkter