Klematis 'SoMany Lavender Flowers' PBR 1-pack

Jämför produkt Klematis 'SoMany Lavender Flowers' PBR 1-pack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Klematis 'SoMany Lavender Flowers' PBR 1-pack i kategorin Klematis här hos oss.

Produktinformation

Klematis ’SoMany Lavendel Flowers’ blommar med mängder av lavendelfärgade enkla blommor och är fin att ha i en kruka på balkongen eller terrassen. Sorten passar även perfekt att odla mot vägg, mur, spaljé eller träd och är underbar i kombination med rosor.Säljs i 1-, 3- och 5-pack .

Se gärna också

Klematis 'Rouge Cardinal' 3-pack

Klematis ’Rouge Cardinal’ blommar med 8-10 cm stora blommor med runda bladverk i en underbart vacker purpurröd färg och gulvit ståndare i juli till augusti. Sorten passar perfekt att odla mot vägg, träd, mur, spaljé eller i kombination med klätterrosor och kan även planteras i kruka.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Benmaskiner

Benmaskiner från Freemotion

Se alla produkter
Azalea

Azalea från Omnia garden

Se alla produkter
Bambu

Bambu från Omnia garden

Se alla produkter
Boxningshandskar

Boxningshandskar från Excalibur

Se alla produkter