Klematis 'SoMany Lavender Flowers' PBR 3-pack

Beställ Klematis 'SoMany Lavender Flowers' PBR 3-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Klematis 'SoMany Lavender Flowers' PBR 3-pack inom kategorin Klematis.

Produktinformation

Klematis ’SoMany Lavendel Flowers’ blommar med mängder av lavendelfärgade enkla blommor och är fin att ha i en kruka på balkongen eller terrassen. Sorten passar även perfekt att odla mot vägg, mur, spaljé eller träd och är underbar i kombination med rosor. .

Se gärna också

Klematis 'Ernest Markham' 1-pack

Klematis 'Ernest Markham' är en äldre storblommig sort som blommar med stora djupt rödrosa blommor med rundade kronblad från juni till september. Sorten passar perfekt att odla i kruka, som elegant terrassväxt eller att odla mot ljus vägg, mur eller spaljé.Säljs i 1-, 3- och 5-pack

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Elfordon

Elfordon från Xiaomi

Se alla produkter
häftmassa

häftmassa från Loctite

Se alla produkter
Tvättmedel

Tvättmedel från GloveGlu

Se alla produkter
Leksaker

Leksaker från Nerf

Se alla produkter