Sidan innehåller annonslänkar

Klematis 'SoMany White Flowers' PBR 1-pack

Beställ Klematis 'SoMany White Flowers' PBR 1-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Klematis 'SoMany White Flowers' PBR 1-pack inom kategorin Klematis.

Produktinformation

Klematis ’SoMany White Flowers’ är en fantastisk klematissort med vackra snövita blommor under juni till september. Blommorna är cirka 4-7 cm stora och sorten är mycket fin att ha i en kruka på balkongen eller terrassen.Säljs i 1-, 3- och 5-pack .

Se gärna också

Klematis Montana 'Broughton Star' 1-pack

Klematis ’Broughton Star’ är en härlig klematis i montanagruppen med halvdubbla djuprosa blommor som blommar från sen vår till tidig sommar. Sorten kan användas som marktäckare, passar mot vägg, träd, mur eller spaljé och kan även odlas i kruka.Säljs i 1-, 3- och 5-pack

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Swiss bar

Swiss bar från FitNord

Se alla produkter
Parallettes  pushup bars

Parallettes pushup bars från Gorilla Sports

Se alla produkter
Wi-Fi

Wi-Fi från Shelly

Se alla produkter
Motionscykel

Motionscykel från MAXXUS

Se alla produkter