Sidan innehåller annonslänkar

Klematis 'Sparkling Star' 1-pack

Jämför produkt Klematis 'Sparkling Star' 1-pack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Klematis 'Sparkling Star' 1-pack i kategorin Klematis här hos oss.

Produktinformation

Klematis ’Sparkling Star’ blommar med medelstora enkla blommor som är blekt violetta på kanterna, mörkare violettblå i mitten av varje blomblad och gulvita ståndare. Sorten passar perfekt att odla mot mur, vägg, spaljé eller träd.Säljs i 1-, 3- och 5-pack .

Se gärna också

Klematis 'Noora' 1-pack

'Noora' är en klematis med stjärnformade lila blommor med fyra till sex smala eliptiska kronblad som blommar från juni till september. Sorten passar perfekt att odla mot vägg, träd, mur eller spaljé men går lika bra att odla i kruka på balkongen eller terrassen.Säljs i 1-, 3- och 5-pack

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Cykelförvaring  väskor

Cykelförvaring väskor från Vaude

Se alla produkter
Brädspel

Brädspel från Z-Man Games

Se alla produkter
Cykeltröjor

Cykeltröjor från Void

Se alla produkter
Cykelskor

Cykelskor från GIRO

Se alla produkter