Sidan innehåller annonslänkar

Klematis Viticella Blåviolett, 1-pack

Jämför produkt Klematis Viticella Blåviolett, 1-pack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Klematis Viticella Blåviolett, 1-pack i kategorin Klematis här hos oss.

Produktinformation

Klematis med klockformade aningen nickande, blåvioletta blommor som blommar mellan juli och september. Passar utmärk att låta klättra på spaljéer, träd eller murar då den är mycket starkt växande och har ett frodigt bladverk.Säljs i 1-, 3- och 5-pack .

Se gärna också

Klematis 'Rouge Cardinal' 3-pack

Klematis ’Rouge Cardinal’ blommar med 8-10 cm stora blommor med runda bladverk i en underbart vacker purpurröd färg och gulvit ståndare i juli till augusti. Sorten passar perfekt att odla mot vägg, träd, mur, spaljé eller i kombination med klätterrosor och kan även planteras i kruka.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Gångstavar

Gångstavar från BungyPump

Se alla produkter
Kettlebells

Kettlebells från Gorilla Sports

Se alla produkter
Padelväska

Padelväska från Osaka

Se alla produkter
Spinningcykel

Spinningcykel från Stages

Se alla produkter