Sidan innehåller annonslänkar

Klematis 'Wada's Primrose' 1-pack

Jämför produkt Klematis 'Wada's Primrose' 1-pack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Klematis 'Wada's Primrose' 1-pack i kategorin Klematis här hos oss.

Produktinformation

"Wada"s Primrose" är en strålande vacker klematis som blommar med 10-13 cm stora enkla, krämvita och doftande blommor med gul ståndare under juni till augusti. Sorten blommar på både årets rankor och gamla rankor. Säljs i 1-, 3- och 5-pack .

Se gärna också

Klematis 'Rouge Cardinal' 5-pack

Klematis ’Rouge Cardinal’ blommar med 8-10 cm stora blommor med runda bladverk i en underbart vacker purpurröd färg och gulvit ståndare i juli till augusti. Sorten passar perfekt att odla mot vägg, träd, mur, spaljé eller i kombination med klätterrosor och kan även planteras i kruka.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Cykeltröjor

Cykeltröjor från Void

Se alla produkter
Hälsa  Välbefinnande

Hälsa Välbefinnande från Beurer

Se alla produkter
Trainers

Trainers från Wahoo

Se alla produkter
Underställ

Underställ från GripGrab

Se alla produkter