Kraftmark Kabelsystem För Träning Pulley System, Kroppsviktsträning

Beställ Kraftmark Kabelsystem För Träning Pulley System, Kroppsviktsträning på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kraftmark Kabelsystem För Träning Pulley System, Kroppsviktsträning inom kategorin Kroppsviktsträning.

Produktinformation

Pulley system som gör att du kan träna som på gymmet fast hemma. Systemet går att fästa på många vis, exempelvis i ett chinsräcke, trappen eller takbjälken.

Systemet håller alla sorts viktskivor över 21 mm Ø. Längd kabel 197 cm Vikthållare 21 mm Ø Ingår tricepsrep *Viktskiva ingår ej. .

Se gärna också

Master Fitness Suspension Trainer PRO, Kroppsviktsträning -11%

Denna modell av träningsband, även kallad "MASTER SUSPENSION TRAINER PRO" är sydd med starka sömmar, kraftiga hakar samt med ett gediget handtag i gummi vilket att det håller för såväl krävande hemmabruk eller för att användas i olika klasser på gym. Med detta funktionella redskap tränar man enkelt hela kroppen utan att använda extra vikter Handtagsgreppet är i räfflad gummi för att ge maximalt grepp Praktisk förvaringsväska medföljer Kan justeras från 65-100 cm längd ned till metallspännen, därefter är följer remmar med handtag som är 46 cm Extra förlängningsband på 90 cm medföljer Suspension trainer PRO är ett ytterst effektiv träningsredskap där bara fantasin sätter gränser för antalet effektiva träningsövningar som kan utföras. Detta redskap är lätt att ta med sig på semestern eller ut i naturen, ett helt gym i en liten påse. Totalvikten är endas 0,9 Kg. Det som ingår är: 2 x Justerbara band med handtag och fothälla 1 x Förlängningsband som kan användas i träd eller högre takhöjd 1 x Dörrankare 1 x Praktisk förvaringspåse

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Rygg

Rygg från Swedish Posture

Se alla produkter
Övervakningskameror inomhus

Övervakningskameror inomhus från D-link

Se alla produkter
Skyddsskor

Skyddsskor från Stihl

Se alla produkter
Standardceller

Standardceller från Varta

Se alla produkter