Sidan innehåller annonslänkar

Kobo Nia

Beställ Kobo Nia på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kobo Nia inom kategorin Läsplatta.

Produktinformation

Kobo Nia• 8 GB lagringsutrymme för upp till 6 000 e-böcker• Flera veckors batteritid**Beroende på individuell användning• Bländningsfri 6 tum stor pekskärm med justerbart frontljus• Anpassningsbara teckensnitt, marginaler, inbyggd ordbok med mera• Åtkomst till Kobo eBookstore dygnet runtÄlska det sätt du läser påFörlora dig i en berättelse, lär dig något nytt och återupptäck det roliga med att läsa. Kobo Nia är något stort i ett litet paket du kan ta med dig upp till 6 000 e-böcker med 8 GB lagringsutrymme.

Häng i solen med din favoritläsning på dess bländfria 6-tum stora pekskärm, eller bädda ned dig i sängen men en berättelse tack vare justerbart ComfortLight. Läs så mycket du vill med Kobo Nias långa batteritid, där en enda laddning kan vara i veckor*.

Och när du är redo för nästa läsning är Kobo eBookstore öppen dygnet runt på din eReader. Älska det sätt du läser på med Kobo Nia.Alla Kobo eReaders är annonsfria, så att du kan läsa utan störningar.*Beroende på individuell användning.Kobo Nia är enbart kompatibel med Kobo Nia-tillbehör.Bär med dig upp till 6 000 e-böcker vart du än ska Med 8 GB lagringsutrymme kan Kobo Nia rymma även det största biblioteket.Läs i veckor på en batteriladdning* Du kan glömma laddningskabeln eftersom Kobo Nias batteritid varar extra länge.

*Beroende på individuell användningLäs i solen på en bländfri 6 tum stor pekskärm Njut av att läsa på en solig dag utan reflektioner … till skillnad från din smartphone och surfplatta.Njut av att läsa på natten med inbyggt, justerbart ComfortLightNär en berättelse är värd att stanna uppe sent på natten kan du dämpa din eReaders ljusstyrka och läsa i sängen utan att störa din partner.Hitta din glädje dygnet runt med miljoner titlar i Kobo eBookstoreVi har alltid öppet så att du snabbt kan hitta nästa läsning, med över 6 miljoner titlar att välja mellan.Ta ditt läsande till nästa steg Få tillgång till ditt lokala bibliotek och låna e-böcker direkt från din eReader med inbyggt offentligt bibliotekslån*, och läs sparade artiklar online med ett gratis Pocket-konto. *OverDrive är endast tillgängligt i utvalda länder.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Fotoskrivare

Fotoskrivare från Fujifilm

Se alla produkter
Skärmskydd till iPad

Skärmskydd till iPad från Linocell

Se alla produkter
Chassi

Chassi från Phanteks

Se alla produkter
Hårddisk

Hårddisk från LaCie

Se alla produkter