Sidan innehåller annonslänkar

Kobo Sage 8" - Black

Beställ Kobo Sage 8" - Black på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kobo Sage 8" - Black inom kategorin Läsplatta.

Produktinformation

Kobo Sage Kobo Sage är bokmalens bästa vän. I parken, hemma i soffan, i badkaret eller på en solig strand.

Den här läsplattan är gjord för att hänga med dig vart du än ska. Den är designad för att inspirera dig med läsning och levererar alla funktioner som Kobo erbjuder i ett elegant paket.

Den lyxiga 8” HD flush E Ink Carta 1200-pekskärmen ger överlägsen prestanda och kontrastdjup, utan bländning. Trådlös Bluetooth®-teknik möjliggör att du även kan lyssna på Kobo ljudböcker.

Med Kobo Sage kan du luta dig tillbaka och njuta av oändliga läsupplevelser! Vad är skillnaden på läsplatta och surfplatta?Självklart kan du läsa e-böcker på en surfplatta också, men att göra det på en läsplatta har många fördelar mot en surfplatta Är du en riktig bokmal kommer du älska att plöja boktitlar på en läsplatta istället.

Bland de främsta fördelarna är skärmen och batteritiden.Skärmtekniken i en läsplatta är helt annorlunda jämfört med en surfplatta, och mycket vilsammare och skonsammare för ögonen. Istället för en traditionell LCD-skärm använder sig läsplattor av E Ink – elektroniskt bläck (e-bläck) vilket ger känslan av att läsa på vanligt papper istället för en skärm.Precis som en utskriven papperssida kan du läsa bekvämt i direkt solljus utan reflexer eller solblänk, likväl som du kan läsa i fullständigt mörker utan att trötta ut ögonen.

Det gör att Kobo Sage kan underhålla dig lika bra hemma i soffan som i solstolen eller hängmattan en solig dagEn skärm designad för läsningKobo Sages 8-tums högupplösta E Ink Carta 1200-pekskärm har djup kontrast, supertydlig läsbarhet och snabbare sidväxling. Dark Mode gör det enklare för dig att läsa i mörkret och minskar ögonansträningen.

Ergonomisk design i ett elegant paketKobo Sage är elegant och lätt, och känns behaglig i dina händer i både stående och liggande läge. Genom de smidiga sidvändningsknapparna slipper du onödiga avbrott i berättelsen.

Den är ergonomiskt designad och helt vattentät. Du kan bära med dig Kobo Sage från kontoret till badkaret, om du skulle vilja.Fånga din fantasi och varenda tanke Kobo Sage fungerar sömlöst med Kobo Stylys, så att du kan göra handskrivna anteckningar direkt i e-böcker och PDF-filer.

Kobo Sages inbyggda anteckningsboksfunktion håller alla dina anteckningar nära till hands och kan konvertera ditt skrivande till ren text – möjligheterna är obegränsade. Läs, eller lyssna på ljudbok Med Kobo Sage kan du även lyssna på ljudböcker.

Den har stöd för Bluetooth® och låter dig dyka ner i en historia, med fria händer. Specifikationer 8” HD flush E Ink Carta 1200-pekskärmen32 GB lagringsutrymme för upp till 24 000 boktitlar Processor Quad Core @ 1.8 GHzVattentät enligt IPX8 Inbyggt Wi-Fi Bluetooth®-teknikUSB-CComfortLight PRO ändrar automatiskt färgtemperaturen för att minska blåljusexponering Välj mellan 12 typsnitt och 50 typsnittsstilar Veckor av batteritid * Filformat som stöds 15 filformat (EPUB, EPUB3, FlePub, PDF, MOBI, JPEG, GIF, PNG, BMP, TIFF, TXT, HTML, RTF, CBZ, CBR) Språk Engelska, franska, tyska, spanska, holländska, italienska, brasilianska, portugisiska, japanska, turkiska, japanska, danska, norska, finska, svenska och kinesiska.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Hörlurar

Hörlurar från Philips

Se alla produkter
Bordsfäste för skärm

Bordsfäste för skärm från Logilink

Se alla produkter
Nätverkskamera

Nätverkskamera från Eufy

Se alla produkter
Temperaturstyrning

Temperaturstyrning från Tado

Se alla produkter