Kobo Libra 2 Sleepcover Fodral Skifferblå

Beställ Kobo Libra 2 Sleepcover Fodral Skifferblå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kobo Libra 2 Sleepcover Fodral Skifferblå inom kategorin Läsplattor.

Produktinformation

Kobo Libra 2 SleepCover är det bästa sättet att ta med dig din eReader vart du än går, anpassa den och se till att den ser snygg ut. Finns i skifferblå och svart.

Denna SleepCover är skapad för att hänga med dig och det inbyggda stativet låter din eReader stå på egen hand i stående och liggande läge. Kobo Libra 2 vaknar automatiskt när du öppnar locket och går i sovläget när du stänger det. .

Se gärna också

Kobo Stylus för läsplatta

Kobo Stylus gör att du kan skriva ner dina tankar och idéer för hand på din Kobo eReader, precis som med en penna på papper. Endast kompatibel med Kobo Sage och Kobo Elipsa, du kan markera e-böcker och dokument samt anteckna med hjälp av en inbyggd funktion. Med användbara knappar kan du enkelt radera eller markera. Innehåller 1 Kobo Stylus utbytesspets, ett verktyg för att byta ut den och ett utbytbart AAAA-batteri.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Crosstrainer

Crosstrainer från Finnlo

Se alla produkter
Skönhet

Skönhet från BALANCE ME

Se alla produkter
Palm

Palm från Omnia garden

Se alla produkter
Bluetooth-tangentbord

Bluetooth-tangentbord från Logitech

Se alla produkter