Sidan innehåller annonslänkar

Kobo Sleepcover Fodral för Elipsa 2E

Beställ Kobo Sleepcover Fodral för Elipsa 2E på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kobo Sleepcover Fodral för Elipsa 2E inom kategorin Läsplattor.

Produktinformation

Skydda din Kobo Elipsa 2E (22932) i den miljömedvetna Kobo Elipsa 2E SleepCover. Detta tillbehör har tillverkats med återvunnen plast och plastavfall på väg till våra hav, vilket hjälper till att ta vara på plast som annars skulle hamna på soptippar och bli havsavfall.

Se gärna också

Kobo Sage Sleepcover Fodral

Kobo Sage SleepCover har designats så att den passar perfekt med din eReader. Magneter inuti fodralet gör att din eReader kan fästas på plats utan problem samtidigt som Kobo Sages elegant linjer bibehålls. Ett 2-vägs stativ håller din eReader upprätt för handsfree-läsning i både landskaps- och porträttläge. Kobo Sage vaknar automatiskt när du öppnar locket och går i sovläget när du stänger det, vilket håller din eReader säker.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Padelracket

Padelracket från by-vp

Se alla produkter
Skärmar

Skärmar från Topeak

Se alla produkter
Vajrar  Höljen

Vajrar Höljen från Shimano

Se alla produkter
Kosttillskott

Kosttillskott från ESTER-C

Se alla produkter