Sidan innehåller annonslänkar

Kobo Stylus 2 Penna till Elipsa 2E

Beställ Kobo Stylus 2 Penna till Elipsa 2E på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kobo Stylus 2 Penna till Elipsa 2E inom kategorin Läsplattor.

Produktinformation

Den omarbetade Kobo Stylus 2 är lätt och ergonomiskt utformad med en omdesignad spets som gör det smidigare och enklare att lägga till markeringar i dina e-böcker och PDF-filer. Lägg till markeringar i e-böcker och dokument, och gör anteckningar med Kobo Elipsa 2Es (22932) inbyggda anteckningsfunktion.

Gör markeringar med den intuitiva markeringsknappen och radera misstag med radergummit på baksidan av Kobo Stylus 2. Dessutom kan du enkelt ladda din styluspenna via en USB-C-anslutning.

Inkluderar 2 extra Kobo Stylus 2 utbytesspetsar. För extra spetsar, se (22935). .

Se gärna också

Kobo Sleepcover Fodral för Elipsa 2E

Skydda din Kobo Elipsa 2E (22932) i den miljömedvetna Kobo Elipsa 2E SleepCover. Detta tillbehör har tillverkats med återvunnen plast och plastavfall på väg till våra hav, vilket hjälper till att ta vara på plast som annars skulle hamna på soptippar och bli havsavfall. Kobo Elipsa 2E SleepCover sätter din läsplatta i viloläge när du stänger den, och med den magnetiska utformningen kan den enkelt fästas på läsplattan och förvara Kobo Stylus 2.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Trådlösa möss

Trådlösa möss från Logitech

Se alla produkter
Havtorn

Havtorn från Omnia garden

Se alla produkter
Tennisväska

Tennisväska från Prince

Se alla produkter
Handtag  Styrlindor

Handtag Styrlindor från PRO

Se alla produkter