Sidan innehåller annonslänkar

Kraftmark Line - R2.138 Torso Rotation, Styrkemaskiner - Mage

Jämför produkt Kraftmark Line - R2.138 Torso Rotation, Styrkemaskiner - Mage online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kraftmark Line - R2.138 Torso Rotation, Styrkemaskiner - Mage i kategorin Mage här hos oss.

Produktinformation

Justerbara sidokuddar och säte som gör det enkelt att justera maskinen till användarens längd Utmärkt biomekanisk rörelse Enheten är bekväm och övningen är enkel och säker Ergonomiska, mjuka och hållbara handtag Pulverlackerad ram - motståndskraftig mot korrosion och mekanisk skada Stabil konstruktion av hållbara och tjocka profiler Solid, bekväm klädsel gjord av dubbelskiktad foam täckt med högkvalitativt syntetiskt läder Läsbara grafiska informationstavlor Universell stack tornhöjd L x B x H 1550 x 1290 x 2010 mm Totalvikt 249 kg Viktstapel 77 kg .

Se gärna också

Impulse Abdominal It9514, Styrkemaskin Mage -10%

IT9514 är en maskin som huvudsakligen tränar bukmuskulaturen. Ramverket på IT95 är tillverkat i 3 mm stål. Samtliga delar på ramen är pulverlackerat i dubbla lager och även ytbehandlad för att ge ökad motståndskraft mot svettangrepp. På toppen av det kraftiga viktmagasinet så finns det en mikrovikt på 2,25 kg för finjustering av belastning. Denna vikt möjliggör även lättare träning som exempelvis vid rehabträning. Denna maskin är enkel att kliva in i och det går att justera sitsen medan man sitter på maskinen. Handtagen är ergonomiskt utformade och klädda med slitstarkt TPU-grepp. Dynorna är sydda med dubbla sömmar och har en skyddande skiva på baksidan. Fler färger finns att tillgå vid specialbeställningar. Vajern är specialtillverkad i USA och genomgår belastningstest med mer än 250 000 repetitioner. Viktmagasinet som i detta fallet består av totalt 133 Kg är tillverkat av 19 mm massiva stålplattor. Remhjulen är svarvade för mindre feltolerans. Samtliga lager är av Taiwanesiska högkvalitetslager. Maskiner med lättare viktmagasin går att specialbeställa. Garanti Företagsgym, hotell, bostadsrättsföreningar, skolor, institutioner, idrottsföreningar och liknande Ja. Ram – livstid

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
iPad-laddare

iPad-laddare från Linocell Premium

Se alla produkter
Skönhet

Skönhet från MARINA MIRACLE

Se alla produkter
Förbrukning

Förbrukning från HP

Se alla produkter
Löpband

Löpband från FitNord

Se alla produkter