Sidan innehåller annonslänkar

Kraftmark Line - 4 Station, Styrkemaskiner - Multi

Beställ Kraftmark Line - 4 Station, Styrkemaskiner - Multi på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kraftmark Line - 4 Station, Styrkemaskiner - Multi inom kategorin Multi.

Produktinformation

Kraftmark Line - 4 Station Mångsidig station som gör att du kan utföra många övningar för alla kroppsdelar en roddstation i sittande läge, en dragstation (topplyft), en stolpe med justerbar position, ett stativ för pull-ups. Mekaniska delar monterade på högkvalitativa maskinlager som säkerställer smidig rörelse under träningen.

Olika applikationer gör denna utrustning till ett utmärkt val för ett gym, gym eller hotell. Pulverlackerad ram - motståndskraftig mot korrosion och mekanisk skada.

Stabil och stark konstruktion av hållbara profiler. Klädsel med dubbla lager foam täckt med syntetiskt läder av hög kvalitet.

Se gärna också

Impulse 4 Stack Multi Station It9527, Styrkemaskin Multi -10%

IT9527 är en fristående multistation med fyra olika träningsstationer / viktmagasin. De olika enheterna är sittande rodd, sittande latsdrag samt två st stående stationer med linhjul. Maskinen har en bred grundbas vilket gör att den står stabilt på gummifötter som också går att justera i höjdled för att kompensera eventuella ojämnheter i golvet. Ramen är tillverkad av 3 mm stål som pulverlackeras i flera steg för att kunna motstå rostangrepp. Färg på dynorna kan man välja mellan rött och svart vid beställning. Linhjulet justeras enkelt från sin lägsta position till toppen med enbart ett enhandsgrepp. Linhjulet placerar man på valfri höjd på stolpen som är 1785 mm och här kan man välja önskad träningsvinkel från 1 till 36 grader. Viktmagasinen är på 4 x 134 Kg, toppvikten är endast 2,5 kg vilket gör att man även kan träna med lätta vikter. Viktpaketen består av 19 mm solida stålplattor. Garanti Företagsgym, hotell, bostadsrättsföreningar, skolor, institutioner, idrottsföreningar och liknande Ja. Ram – livstid

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Multi

Snabbfilter
Sortera

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Cykelväskor  transport

Cykelväskor transport från vidaXL

Se alla produkter
Cykelverktyg

Cykelverktyg från BBB

Se alla produkter
Merchandise

Merchandise från AbysseCorp

Se alla produkter
Teknikträning fotboll

Teknikträning fotboll från vidaXL

Se alla produkter