Sidan innehåller annonslänkar

Kraftmark Line - Dip/Abdominal Combo, Styrkemaskiner - Multi

Jämför produkt Kraftmark Line - Dip/Abdominal Combo, Styrkemaskiner - Multi online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kraftmark Line - Dip/Abdominal Combo, Styrkemaskiner - Multi i kategorin Multi här hos oss.

Produktinformation

Kraftmark Line - Dip/Abdominal Combo Bred plattform för fötter med halkfri yta. Ryggstödet och armstöden är kantade av högkvalitativt material, motståndskraftigt mot slitage.

Möjlighet att utföra övningar som dips, benupphängningar eller sit-ups. Tack vare sin ergonomiska design är maskinen bekväm och träningen - enkel och säker.

Gummitäckta handtag. Pulverlackerad ram - motståndskraftig mot korrosion och mekanisk skada.

Stabil och stark konstruktion av hållbara profiler. Klädsel med dubbla lager foam täckt med syntetiskt läder av hög kvalitet.

Specifikation L x B x H 107.5 x 80 x 167 cm Vikt 80 kg Max. vikt 200 kg .

Se gärna också

Impulse Multi Press It9529, Styrkemaskin Multi -10%

IT9529 är en maskin som huvudsakligen tränar muskulatur i bröst, axlar och överarmar. Ryggstödet är justerbart och även sitsen är justerbar vilket gör det enkelt att uppnå en optimal och ergonomisk träningsposition. Ramverket på IT95 är tillverkat i 3 mm stål. Samtliga delar på ramen är pulverlackerat i dubbla lager och även ytbehandlad för att ge ökad motståndskraft mot svettangrepp. På toppen av det kraftiga viktmagasinet så finns det en mikrovikt på 2,25 kg för finjustering av belastning. Denna vikt möjliggör även lättare träning som exempelvis vid rehabträning. Denna maskin är enkel att kliva in i och det går att justera sitsen medan man sitter på maskinen. Handtagen är ergonomiskt utformade och klädda med slitstarkt TPU-grepp. Dynorna är sydda med dubbla sömmar och har en skyddande skiva på baksidan. Fler färger finns att tillgå vid specialbeställningar. Vajern är specialtillverkad i USA och genomgår belastningstest med mer än 250 000 repetitioner. Viktmagasinet som i detta fallet består av totalt 133 Kg är tillverkat av 19 mm massiva stålplattor. Remhjulen är svarvade för mindre feltolerans. Samtliga lager är av Taiwanesiska högkvalitetslager. Maskiner med lättare viktmagasin går att specialbeställa. Garanti Företagsgym, hotell, bostadsrättsföreningar, skolor, institutioner, idrottsföreningar och liknande Ja. Ram – livstid

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Multi

Snabbfilter
Sortera

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Cykelbelysning

Cykelbelysning från One

Se alla produkter
Kylning

Kylning från Noctua

Se alla produkter
Träns

Träns från Hansbo sport

Se alla produkter
Brädspel

Brädspel från Ninja Print

Se alla produkter