Exxentric kPulley2 Attachment Kit

Beställ Exxentric kPulley2 Attachment Kit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Exxentric kPulley2 Attachment Kit inom kategorin Multigym tillbehör.

Produktinformation

Den enkla lösningen för att förbättra rörligheten för din kPulley2. Användande Skjut de justerbara remmarna genom fästena på baksidan av kPulley2-balkarna och linda dem runt ett fast föremål såsom ett ställ, pelare, stång och etc.

Se till att använda minst fyra remmar; en i toppen och botten av varje balk. Du kan behöva kombinera remmar för att matcha diametern på alla bredare fasta föremål.

Detta är inte en permanent monteringslösning. Förvara inte kPulley2 utomhus eller lämna den utan övervakning.

Funktioner Satsen består av fyra starka och slitstarka justerbara remmar som vardera är 93 cm långa. Men vid omfattande användning kan remmarna vara utslitna och kommer att behöva bytas ut. .

Se gärna också

Exxentric Flywheel Bag

Exxentric svänghjulsväskan är oumbärlig för alla kBox-användare, som vägrar att kompromissa med sin träning under några resor. Det är också en fantastisk lagringslösning som kan hålla din uppsättning svänghjul organiserad för alla kBox- eller kPulley-system. Förutom att använda svänghjulsväskan bara för att förvara dina svänghjul för alla kBox- eller kPulley-system, är den perfekt för resor med din styrketräningsutrustning. Att bära kBox är ganska enkelt eftersom dess vikt bara är 9-15 kg beroende på modell. Det kan vara svårare att få tag i alla dina tillbehör, speciellt svänghjulen eftersom de lägger till en del vikt. Med svänghjulsväskan kan du bära svänghjulen över axeln, tillsammans med dina andra tillbehör som kGrips eller en kBar samtidigt som du har båda händerna fria för att bära kBoxen. Så det blev lite lättare att packa bilen eller flytta ut kBoxen på planen med denna skräddarsydda väska. Även när du bara är på gymmet är svänghjulsväskan ett bra ställe att förvara dina svänghjul på ett ställe, och du kan hänga den på en krok på väggen istället för att ha dem liggandes. Funktioner Svänghjulsväskan är gjord av starkt tyg, inklusive handtag samt en axelrem för din bekvämlighet. Utöver huvudfacket för dina svänghjul innehåller väskan ett separat fack för mindre föremål samt en karbinhake för säker fastsättning av större tillbehör.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Aktiv24.se 2023