Gorilla Sports V-Grepp Kabelhandtag

Beställ Gorilla Sports V-Grepp Kabelhandtag på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gorilla Sports V-Grepp Kabelhandtag inom kategorin Multigym tillbehör.

Produktinformation

V-grepp till din kabelmaskin framtaget för att främst träna armarna men det går givetvis att använda till att träna annat. Kabelhandtaget kan belastas med upp till 200 kg och har en bredd på 25 cm. .

Se gärna också

Exxentric kBox4 Attachment Kit - Standard

Den enkla lösningen för att hålla din kBox på plats när du utför övningar som kräver att du inte håller båda fötterna på enheten. Den finns i två varianter: den centrerade versionen håller bara kBox4 nere i mitten av plattformen, medan 4-punktsversionen är avsedd att fixera varje ben på kBox4 på plats. Användande Med dessa golvfästesatser kan du enkelt fästa din kBox4 vid marken för övningar där hela din kroppsvikt inte placeras på själva enheten för att hålla den stabil (till exempel laterala knäböj). Dessutom kan remmen i Centered Attachment Kit också användas som en förlängningsrem för övningar ovanför och för att begränsa rörelseomfånget. Funktioner Centered-satsen består av en fästplatta och ett kamlåsbälte. Fästplattan måste fästas på golvet eller en tung träskiva. KBoxen kommer sedan att förankras vid plattan av bältet. Lämpliga skruvar att fästa på din golvtyp ingår inte. Med 4-punkts golvfästesatsen kan du fästa varje hörn av en kBox4-enhet ordentligt vid marken för att garantera en stabil position för alla typer av träningspass. De runda bottenplattorna tillsammans med kBoxen kommer att behöva användas för att först markera var hål ska borras. Lämpliga skruvar att fästa på din golvtyp ingår inte. Därefter, när bottenplattorna är säkrade, kan kBoxarna fästas på dem. Observera skillnaderna i placeringen av komponenterna i detta kit för varje kBox4-modell. Framför allt när du använder detta golvfästesats för kBox4 Active måste du vända den rektangulära övre plattan upp och ner. Observera att det på nyare kBox-modeller finns två extra fack i hörnen för att fästa kBoxen i marken. För samtidig användning av dessa kortplatser måste du skaffa ett annat standardsats för golvfäste.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Aktiv24.se 2023