Kraftmark Draghandtag Till Träningsmaskin Curl Lat Bar, Curlstång

Jämför produkt Kraftmark Draghandtag Till Träningsmaskin Curl Lat Bar, Curlstång online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kraftmark Draghandtag Till Träningsmaskin Curl Lat Bar, Curlstång i kategorin Multigym tillbehör här hos oss.

Produktinformation

Draghandtag Curl lat bar till kabelmaskin. Längd 122cm Diameter grepp 25mm Kromad lättrat grepphandtag Säljs styckvis .

Se gärna också

Gorilla Sports Latsdrag Kabelmaskin - 30 mm -10%

Latsdragsmaskin kombinerad rodd för ditt ditt hemmagym som är anpassad för viktskivor med håldiameter på 31 mm. Kablar ingår för båda stationer 195 cm + 2 cm med de övre hjulen Två stänger medföljer Maskinen är stabilt konstruerad med två stationer, en hög och en låg, och möjliggör träning för bla rygg, mage, triceps, axlar och biceps. Förläng kabeln snabbt och enkelt och justera mellan den låga eller höga stationen för att byta mellan latsdrag och tex rodd. För att komma igång med latsstationen så bjuder vi på två stänger. En latsdrag stång och en rak stång. Vill du kombinera med fler handtag hittar du de vi har i vårt utbud HÄR. Kom ihåg att lägga till vikter med håldiameter på 31 mm till ditt köp. Övrig information Karbinhakar för snabb och smidigt byte mellan lats och rodd Viktstängernas längd: 23cm på vardera sida Justerbart benstöd: Fyra lägen Justerbar sits: Fyra lägen Latsdragsstång ingår Rak stång ingår

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Cykeltröjor

Cykeltröjor från Mons Royal

Se alla produkter
Hantelset

Hantelset från Gorilla Sports

Se alla produkter
Yoga Block

Yoga Block från Gaiam

Se alla produkter
Skönhet

Skönhet från MARIA ÅKER

Se alla produkter