Kraftmark Draghandtag Till Träningsmaskin Multi Handle, Multigym tillbehör

Jämför produkt Kraftmark Draghandtag Till Träningsmaskin Multi Handle, Multigym tillbehör online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kraftmark Draghandtag Till Träningsmaskin Multi Handle, Multigym tillbehör i kategorin Multigym tillbehör här hos oss.

Produktinformation

Draghandtag Multi handle till kabelmaskin. Längd 39cm Diameter grepp 25mm Kromad lättrat grepphandtag Säljs styckvis .

Produktbeskrivning

En multigym är en träningsmaskin som möjliggör ett brett utbud av övningar för att stärka och toning kroppen. Multigym är utformade för att träna flera muskelgrupper i kroppen, vilket ger en allsidig träningsupplevelse.

Fördelar med Multigym

  • En multigym gör det möjligt att träna hela kroppen på en maskin, vilket sparar tid och pengar jämfört med att köpa flera separata träningsmaskiner.
  • Genom att använda en multigym kan man enkelt justera motståndet för att anpassa träningen till sin egen styrka och förmåga.
  • Multigym kan hjälpa till att öka muskelmassa och styrka, förbättra uthållighet och kardiovaskulär hälsa, samt minska risken för skador genom att bygga upp musklerna som stödjer lederna.
  • Multigym är lämpliga för både nybörjare och erfarna träningsentusiaster, och kan anpassas till olika träningsnivåer och mål.
  • En multigym möjliggör för träningsutövare att genomföra en mängd olika övningar för att träna hela kroppen, inklusive ben, armar, bröst, rygg och mage.

Se gärna också

Gorilla Sports Latsdrag Kabelmaskin - 30 mm -10%

Latsdragsmaskin kombinerad rodd för ditt ditt hemmagym som är anpassad för viktskivor med håldiameter på 31 mm. Kablar ingår för båda stationer 195 cm + 2 cm med de övre hjulen Två stänger medföljer Maskinen är stabilt konstruerad med två stationer, en hög och en låg, och möjliggör träning för bla rygg, mage, triceps, axlar och biceps. Förläng kabeln snabbt och enkelt och justera mellan den låga eller höga stationen för att byta mellan latsdrag och tex rodd. För att komma igång med latsstationen så bjuder vi på två stänger. En latsdrag stång och en rak stång. Vill du kombinera med fler handtag hittar du de vi har i vårt utbud HÄR. Kom ihåg att lägga till vikter med håldiameter på 31 mm till ditt köp. Övrig information Karbinhakar för snabb och smidigt byte mellan lats och rodd Viktstängernas längd: 23cm på vardera sida Justerbart benstöd: Fyra lägen Justerbar sits: Fyra lägen Latsdragsstång ingår Rak stång ingår

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Basketkorg

Basketkorg från vidaXL

Se alla produkter
Enkortsdator

Enkortsdator från Raspberry Pi

Se alla produkter
Murgröna

Murgröna från Omnia garden

Se alla produkter
Crosstrainer

Crosstrainer från BH Fitness

Se alla produkter