Kraftmark Draghandtag Till Träningsmaskin Roddhandtag, Multigym tillbehör

Jämför produkt Kraftmark Draghandtag Till Träningsmaskin Roddhandtag, Multigym tillbehör online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kraftmark Draghandtag Till Träningsmaskin Roddhandtag, Multigym tillbehör i kategorin Multigym tillbehör här hos oss.

Produktinformation

Draghandtag Roddhandtag till kabelmaskin. Grepplängd 18cm Diameter grepp 25mm Kromad lättrat grepphandtag Säljs styckvis .

Produktbeskrivning

En multigym är en träningsmaskin som möjliggör ett brett utbud av övningar för att stärka och toning kroppen. Multigym är utformade för att träna flera muskelgrupper i kroppen, vilket ger en allsidig träningsupplevelse.

Fördelar med Multigym

  • En multigym gör det möjligt att träna hela kroppen på en maskin, vilket sparar tid och pengar jämfört med att köpa flera separata träningsmaskiner.
  • Genom att använda en multigym kan man enkelt justera motståndet för att anpassa träningen till sin egen styrka och förmåga.
  • Multigym kan hjälpa till att öka muskelmassa och styrka, förbättra uthållighet och kardiovaskulär hälsa, samt minska risken för skador genom att bygga upp musklerna som stödjer lederna.
  • Multigym är lämpliga för både nybörjare och erfarna träningsentusiaster, och kan anpassas till olika träningsnivåer och mål.
  • En multigym möjliggör för träningsutövare att genomföra en mängd olika övningar för att träna hela kroppen, inklusive ben, armar, bröst, rygg och mage.

Se gärna också

Gorilla Sports Kabelhandtagsset Gummikulor - Fyra olika -10%

Ett set om fyra kabelhandtag för att kunna träna dina muskler med olika övningar i olika vinklar för maximal kontakt. Det fina med övningar i kabelmaskin är att du enkelt kan välja mellan att isolera en muskel eller kombinera övningar så du får med större delen av kroppen i en rörelse. Du väljer själv. I det här setet får du alltså med totalt fyra handtag; ett v-handtag, ett roddhandtag, en rak roterande stång och en roterande curlstång. Med dessa kan du variera mellan dragövningar och pressövningar för överkroppen och välja att involvera benen i kombination eller enskilt. V-handtag Maximal belastning: 200kg Handtagsdiameter: 2,5cm Längd: 37cm Roterande Vikt: 2,3kg Curlstång Maximal belastning: 200kg Handtagsdiameter: 2,5cm Längd: 75cm Roterande Vikt: 3,5kg Roddhandtag Maximal handtagsbredd: 30cm Handtagets diameter: 2,5cm Maximal belastning: 200kg Roterande Vikt: 3,5kg Rak stång Maximal belastning: 200kg Grepplängd: 54cm Diameter: 3cm Roterande Vikt: 2,5kg

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Tröja herr

Tröja herr från Wilson

Se alla produkter
Dammsugare  Rengöring

Dammsugare Rengöring från Dreame

Se alla produkter
GPS-klockor

GPS-klockor från Garmin

Se alla produkter
Blodtrycksmätare

Blodtrycksmätare från Medisana

Se alla produkter